Arama sonuçları: *

1. amdsaolsun

Coin kazarken internet lazımmı? 🪙

Tamam hocam teşekkürler
  2. amdsaolsun

Hocam peki uygulamanın ne kadar yediğine bakabilirmisiniz hani son w8 gün diye gözükür
  3. amdsaolsun

Pentium ama fazla bir beklentim yok sadice deniyicem evde internet olmadığı için kendi int den yiyecek ne kadar yiyip yemediğini merak ettim siz bakabiliyormusunuz coin kazım uyg sının ne kadar int yediğini 1623272223 Hocam?
  4. amdsaolsun

Ne kadar gider 1623271151 Hocam ? Cidden soruyorum bi bilginiz varmı acaba
  5. amdsaolsun

Arkadaşlar monero kazmayı düşünüyorum kazıma geçtikten sonra pc nin int e bağlı kalması gerekirmi?
  6. amdsaolsun

Mining değerlerim iyi mi ?

Hocam bende intel pentium var ne yapıyım ne olur elektrik faturası babamdan
  7. amdsaolsun

Hocam monero daha pahalı ama 1623260486 Ne kazdığını bilmiyoruz ki
  8. amdsaolsun

En iyi si ne dir
  9. amdsaolsun

Başka neler kazılıyor
  10. amdsaolsun

Bilgisayarda Hangi Kripto Paraları Kazabilirim?

Kim haram dedi? Ba a bir hoca göster? kuran da ayet göster? Bir ayet göster? Kanıtı olmayan bir şey söyleme Ben gelmiş olabilirim ne alaka hacı Haram la ne alakası var anlamadım kazanan da benim, zarar edende benim hacı YTD Niye olmasın bende ünlü olsam bende yaparım YTD MESAJİM DA...
  11. amdsaolsun

Birçok tesktil fabrikası zaten böyle örneğin lc waikiki nin fazla fabrikası yok yaz sezonu kış sezonu gibi zamanlarda başka fabrikalara yaptırıyorlar işlerini babam bir sürü hemde çalıştı çoğu aynı
  12. amdsaolsun

Fırsatlara haram dersek nasıl para kazanacak ki hocam hem altında haram o zaman ne zaman inip çıkacağı belli değil ki
  13. amdsaolsun

Hacı elektrik faturası umurumda değil elimde 2 adet 320 GB hdd var 1 i pc ye takılı değil ekran kartı yok papara kart alıcam ordan çekerim aklınıza gelen bütün kripto ları yazarmısınız
  14. amdsaolsun

Kripto Paralara Vergi Geliyor

Nereye yatırıcaz paraları (vergiyi demek istedim)
  15. amdsaolsun

TGRT haber de bitcoin, litecoin, ve etheryum fiyatları yer alıyor

@Etheryum , @Litecoin inanmayan açsın baksın niye olduğunu anlamadım ama var işte bir de bişey daha var ama ismini unuttum şimdi yalnız etheryum nerdeyse 3k olucak olm bunee, biz bu gidişle biraz zor pc toplarız YTD
  16. amdsaolsun

Yardım Papara kart ile paribu ya para yatırabilirmiyim?

Hay şansımı seviyim
  17. amdsaolsun

Yardım Papara kart ile paribu ya para yatırabilirmiyim?

Arkadaşlar papara kart alıcam bununla paribudan filan kripto para filan alabilirmiyim eğer alırsam geri yaptırabiliyormuyum karta (paramı paribu dan çekebiliyormuyum papara ya)
  18. amdsaolsun

MSI GTx1050TI 4GB ile Ravencoin deneyimim ve tavsiyeler :

Toplam kazancınız nedir aya vurunca ? YTD
  19. amdsaolsun

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

O zaman bir şey olmadığını ilk defa duyuyorum bilgilendirdiğiniz için teşekküdler
Top Bottom