Mining değerlerim iyi mi ?

ben olsam uğraşmam ayrıca monero öyle kolay kazılan bir şey değil 1-2 işlemciyle olmaz. onun bir para çekme limiti var sanırım 500 tl olunca çekebiliyorsun. tabii kazdığın pool a göre değişir.
Post automatically merged:

2GB olsa turtlecoin falan olabilirdi de 1GB ile kazılan coin bilmiyorum şahsen.
turtle yerine vertcoin daha mantıklı.

ben olsam uğraşmam ayrıca monero öyle kolay kazılan bir şey değil 1-2 işlemciyle olmaz. onun bir para çekme limiti var sanırım 500 TL olunca çekebiliyorsun. tabii kazdığın pool a göre değişir.

1 gb ile vertcoin kazılabilirmi ?

ben olsam uğraşmam ayrıca monero öyle kolay kazılan bir şey değil 1-2 işlemciyle olmaz. onun bir para çekme limiti var sanırım 500 TL olunca çekebiliyorsun. tabii kazdığın pool a göre değişir.

Olabilir çok hakim değilim mining yapılan altcoinlerin kazançlarına.

İlk defa işlemci üzerinden mining yapıyorum gülen surat atmayın.
1 saat önce indirdim programı 339.4 h/s veriyor normalmi bilmiyorum sizce bir problem varmı ?
8 gb ram
İ7-720QM 1.60 ghz işlemci.

Dostum her ne kadar mining çok popüler olsa bile o işlemci ile mining yapmak ne yazık ki doğru olmaz.

İşlemcinin elektrik tüketimi 45W, kazım hızın ise +/- 340 H

Günde 0.02 $ kazabiliyorsun fakat 0.10 $ elektrik masrafın oluyor sadece işlemci için. Yani günde 0.08$ ZARAR'da oluyorsun.
İşlemcin için hiç kâr payı yok. Üzgünüm fakat düşünme bile.

bence cardano bende bir ara kazmıştım. ödemeyi ortalama bir işlemciyle 2 haftada alabiliyordum sanırım.
Hocam monero daha pahalı ama

Dostum her ne kadar mining çok popüler olsa bile o işlemci ile mining yapmak ne yazık ki doğru olmaz.

İşlemcinin elektrik tüketimi 45W, kazım hızın ise +/- 340 H

Günde 0.02 $ kazabiliyorsun fakat 0.10 $ elektrik masrafın oluyor sadece işlemci için. Yani günde 0.08$ ZARAR'da oluyorsun.
İşlemcin için hiç kâr payı yok. Üzgünüm fakat düşünme bile.
Ne kazdığını bilmiyoruz ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,974
Üyeler
191,012
Son üye
XrawesZ
Geri