SeastoreKing
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 811
kullanamazsın.1 gb ekran kartım var bunu hiçbir şekilde kullanamazmıyım ?
kullanamazsın.1 gb ekran kartım var bunu hiçbir şekilde kullanamazmıyım ?
2GB olsa turtlecoin falan olabilirdi de 1GB ile kazılan coin bilmiyorum şahsen.1 gb ekran kartım var bunu hiçbir şekilde kullanamazmıyım ?
turtle yerine vertcoin daha mantıklı.2GB olsa turtlecoin falan olabilirdi de 1GB ile kazılan coin bilmiyorum şahsen.
1 gb ile vertcoin kazılabilirmi ?ben olsam uğraşmam ayrıca monero öyle kolay kazılan bir şey değil 1-2 işlemciyle olmaz. onun bir para çekme limiti var sanırım 500 TL olunca çekebiliyorsun. tabii kazdığın pool a göre değişir.
Post automatically merged:
turtle yerine vertcoin daha mantıklı.
Olabilir çok hakim değilim mining yapılan altcoinlerin kazançlarına.ben olsam uğraşmam ayrıca monero öyle kolay kazılan bir şey değil 1-2 işlemciyle olmaz. onun bir para çekme limiti var sanırım 500 TL olunca çekebiliyorsun. tabii kazdığın pool a göre değişir.
turtle yerine vertcoin daha mantıklı.
kazamazsın zaten dedim kullanamazsın diye.1 gb ile vertcoin kazılabilirmi ?
Başka neler kazılıyorhayır işlemci üzerinden sadece monero kazılmıyor. yanlış bilgilendirmeyin.
cardanoBaşka neler kazılıyor
En iyi si ne dircardano
daha kazılıyor ama adlarını unuttum.
bence cardano bende bir ara kazmıştım. ödemeyi ortalama bir işlemciyle 2 haftada alabiliyordum sanırım.En iyi si ne dir
İlk defa işlemci üzerinden mining yapıyorum gülen surat atmayın.
1 saat önce indirdim programı 339.4 h/s veriyor normalmi bilmiyorum sizce bir problem varmı ?
8 gb ram
İ7-720QM 1.60 ghz işlemci.
Hocam monero daha pahalı amabence cardano bende bir ara kazmıştım. ödemeyi ortalama bir işlemciyle 2 haftada alabiliyordum sanırım.
Ne kazdığını bilmiyoruz kiDostum her ne kadar mining çok popüler olsa bile o işlemci ile mining yapmak ne yazık ki doğru olmaz.
İşlemcinin elektrik tüketimi 45W, kazım hızın ise +/- 340 H
Günde 0.02 $ kazabiliyorsun fakat 0.10 $ elektrik masrafın oluyor sadece işlemci için. Yani günde 0.08$ ZARAR'da oluyorsun.
İşlemcin için hiç kâr payı yok. Üzgünüm fakat düşünme bile.
monero daha pahalı ama 2 yılda ödemeni anca alırsınHocam monero daha pahalı ama
Ne kazdığını bilmiyoruz ki