Arama sonuçları: *

1. A

Yeni Çıkan CHİA COİN (XCH)

Kardeşim doğru diyosun fakat bi yerlerden başlamak lazım. Bak etheriumda geç kaldık millet götürdü. Chia da aynısı olabilir. Elektrik tüketimi ve harddisk uretimi konusunda ekran kartlarina gore cok avantajli gelecegi var gibi duruyor
  2. A

Chia calculator var oradan ne kadar yerin varsa ona göre kazanacağın doları hesaplıyor. Ve kaç xch üretebilirsin falan hepsi var. Beyler bana güvence lazım adamların projesi çok güzel hem de çevreci. Ama kredi çekicem. Yaklaşık 120 tb lık bi sistem kurmayı düşunuyorum fikri olan var mı? Chia...
  3. A

Bende öyle bir sorun olmadı. Boş bir diske yaptım. Arsa oluşturduktan sonra programı açıp kapadım. İlk başta not synced diyor sonra otomatik bağlanıp kazmaya başlıyor. Plott kısmından bilgi penceresini aç kodların olduğu kısmı oraya bi bak. Genelde orta hatanın sebebi yazar.
  4. A

3 mayısta giricekler borsaya
  5. A

https://thechiafarmer.com/2021/04/23/estimated-time-to-win-explained/ İyi ingilizcesi olan özet geçebilir mi translate çok saçmalıyor
  6. A

Aynen bende merak ediyorum
  7. A

Peki işlemci ve ram ne kadar önem arz ediyor? Ryzen 7 5800x ile msi meg x570 ace ramde 3600 mhz 32 gb. Ssd 1 tb 980 pro 2 adet. 6 adette segate 14 tb disk düşünüyorum. Anakart ve işlemciyi ileriye dönük seçtim. Bu iş tutmaz ise kendim kullanıcam.
  8. A

Arkadaşlar 45 bin tl bütçe ile girmeyi düşünüyorum 3 mayısı beklicem borsaya o zaman giricek fakat aklıma takılan bir soru var. 1 xch yetiştirmek için ne kadar süre gerekiyor 14tb lık bir harddisk ile. Şu anda laptopumda farmingi yapıyorum 3 yılda 1 tane vereceğini söylüyor.
  9. A

Ben plotu oluşturdum. 1 xch için süreyi 3 yıl gösteriyor. Laptopumdan denemek için yaptım ssdim yok. Sizlerde süreler nasıl? 1619097874 İlkini ssd yap diğerini hdd yap. Translatte çevirebilirsin
  10. A

Disklerin markasını tane tb söyler misin?
  11. A

Arkadaşlar 3 mayısta borsaya girecek diyolar bilgisi olan var mı? 18-20$ aralığında olacakmış 1 chia
  12. A

Peki ne zaman borsaya giricek herhangi tahmini bir zaman var mı? Teşekkürler.
Top Bottom