Arama sonuçları: *

1. hakan32

Pi coin hakkında ne düşünüyorsunuz

Elinde olan satmasın sakın Piyasaya girdiğinde tanesinin 3-5k TL olması bekleniyor :)
  2. hakan32

2022'de değerleneceğini düşündüğünüz coin nedir ?

Ben uzun vadeciyim her ay düzenli alırım düşük yüksek bakmam en az 3-4 yıl bekle.
  3. hakan32

An İtibari'yle 100 RavenCoin Kazdım (1660S)

Birim olarak elinde saklarsan ilerde güzel yatırım olabilir. Ancak şu dönemde çok iyi bir maliyet değil.
  4. hakan32

XRP ALIM FIRSATI YTD

Benim %50 BTC de %10 XLM %10 ADA Geri kalanı için XRP 9.5 olmasını bekliyorum.
  5. hakan32

XRP ALIM FIRSATI YTD

Notlarım var web arayüzden inceliyorum. Öyle portföy firmalarındaki gibi 4-5 monitörle forex hesabı izler gibi değil :) Şuanda toplama aşamasında zaten dün başladı. Mayıs ayına geri gidersen şuanki Grafik benzerini göreceksin. Zaten 15-16 TL direncine kadar önüde açık Formasyonlara bakarak...
  6. hakan32

XRP ALIM FIRSATI YTD

XRP 5 yıllık grafik tablosuna bakarak Tamamen kafamdan oluşturduğum teknik analiz sonucu ortaya çıkan şeylere dayanıyor. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. Bu forumun kaliteli insanlardan oluştuğunu bildiğim için Fırsatları görün diye paylaştım. Malum zor dönemler geçiriyoruz. 1629187873 3 günde...
  7. hakan32

XRP ALIM FIRSATI YTD

Kendi analizim.
  8. hakan32

XRP ALIM FIRSATI YTD

Önümüzdeki 3 güne bağlı ama en geç hafta sonu itibari ile 1629187129 8,75 TL nin altına düşmediği sürece Alınabilir hafta sonuna kadar YTD
  9. hakan32

XRP ALIM FIRSATI YTD

Bu hafta içinde alınabilir. YTD
  10. hakan32

XRP ALIM FIRSATI YTD

Yatırım tavsiyesi değildir. XRP Teknik analiz sonuçlarına göre 15-16 TL bandını zorlayacak. Şuanda alım fırsatı vardır.
  11. hakan32

20 TL'yi Nasıl Katlayabilirim?

Havalar çok sıcak Bimden toplu su al ışıklarda sat. Ben senin yaşlarındayken internet cafe paramı öyle kazanırdım 1 gün boyunca su satardım kazandığım parayla 1 hafta internet cafeye giderdim :)
Top Bottom