Ne zaman a kadarYatırım tavsiyesi değildir. XRP Teknik analiz sonuçlarına göre 15-16 TL bandını zorlayacak. Şuanda alım fırsatı vardır.
Artış ne zaman bekleniyorBu hafta içinde alınabilir.
Önümüzdeki 3 güne bağlı ama en geç hafta sonu itibari ileArtış ne zaman bekleniyor
Neye dayanarak söylüyorsunuz? Kimin analizine göre? Anlamadım ben .Önümüzdeki 3 güne bağlı ama en geç hafta sonu itibari ile
Mesaj otomatik birleştirildi:
8,75 TL nin altına düşmediği sürece Alınabilir hafta sonuna kadar YTD
Neye dayanarak söylediğinizi anlamadım maalesef. Destekten mi sekiyor? Yoksa bir haber mi gelecek? Yani tam olarak neye dayanıyor analiziniz.Kendi analizim.
XRP 5 yıllık grafik tablosuna bakarak Tamamen kafamdan oluşturduğum teknik analiz sonucu ortaya çıkan şeylere dayanıyor. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. Bu forumun kaliteli insanlardan oluştuğunu bildiğim için Fırsatları görün diye paylaştım. Malum zor dönemler geçiriyoruz.Neye dayanarak söylediğinizi anlamadım maalesef. Destekten mi sekiyor? Yoksa bir haber mi gelecek? Yani tam olarak neye dayanıyor analiziniz.
Anladım, grafik var mı? İncelemek isterim.XRP 5 yıllık grafik tablosuna bakarak Tamamen kafamdan oluşturduğum teknik analiz sonucu ortaya çıkan şeylere dayanıyor. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. Bu forumun kaliteli insanlardan oluştuğunu bildiğim için Fırsatları görün diye paylaştım. Malum zor dönemler geçiriyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 günde içinde 8.75 TL altına inmediği sürece Korkacak bişey yok 15-16 TL Direncine kadar önü açık
Notlarım var web arayüzden inceliyorum. Öyle portföy firmalarındaki gibi 4-5 monitörle forex hesabı izler gibi değil Şuanda toplama aşamasında zaten dün başladı. Mayıs ayına geri gidersen şuanki Grafik benzerini göreceksin. Zaten 15-16 TL direncine kadar önüde açık Formasyonlara bakarak çözmek basit Tek sıkıntı Sadece Öngörmek için çok fazla alternatif olduğundan Risk her zaman var. Ben Bütçemin %10 ile çalışıyorum şuanda 2 hafttadır yatırımımı 2 ye katladım. Şimdi 9.5 ları bekliyorum tekrar alıcam.Anladım, grafik var mı? İncelemek isterim.
Xrp'yi ben de izliyorum