Arama sonuçları: *

1. J

Chia Coin kazmak mantıklı mı?

m2 de ne kadar boş yer var. 4 tane paralel yapamıyor olması lazım. Ssd dolduktan sonra hata veriyor. 720 gb falan boş alanın varsa 3 tane paralel yapabilirsin.
  2. J

SSD / HDD ile mining yapılabilen coin

Yüksek kapasiteliler arttı bile hocam. 3 gün önce aldığım 8 TB harici harddisk 1400 tl ken bugün 2500 tl. 1 Tb NVME SSd 1100 e aldım 1500-1600 oldu. Dünyada çoktan artmıştı zaten biz gerisindeydik yakalıyoruz. Dün chia 500dü. Bugün 900 doları gördü. Yönü yukarılar olursa daha çok talep...
  3. J

Disk Almadan XCH Kazma (Rehber) 228TB

İyi plottan da kaçmamışlar ağzına kadar doldurmuşlar :D Çalıp kaçmadıkları sürece bir sıkıntı yok gibi. Bol şans hocam :) 1620328387 Hocam ekran kartları da zamanında ucuzdu. 2-3 aya parasını çıkartanlar vardı. Ekran kartlarını mininge kattılar. Piyasada kalmadı uçtu gitti. Belki aynısı...
  4. J

Plotlanmışsa iyi . Ama plotlamak için hesap oluştururken giriş kodları falan veriyolar bunları verdiler mi sana? Dediğim sabit bir kazanç olsaydı zaten kiralamazlardı. Biraz şanslıysan bir şeyler olabilir. Ufak bir kumar diyebiliriz :) Bir sıkıntı olmaz umarım. Kaç plot var ? 35-36 mı...
  5. J

Hocam naptın sen ya :D 400 tl ye aldım deme :) 7200 rpm Hdd var onlarda bir plotu ne kadar sürede yapacağını biliyor musun?. Zaten sabit bir kazanç olsa adamlar açar kendi farmlar . En iyi sistemi kiralasan bile 90 gün civarı sürecek tamamını arsalamak. Sonra şanslıysan kazanacaksın :) Hadi...
  6. J

Chia için plot yaparken işlemcinin kaç thread'ini kullanmalıyım ?

Dediğim gibi deneme yapıyorum . Youtubeda fast plotting ryzen 5 3600 diye bir video vardı oradaki ayarları kopyaladım. O açmıştı hepsini. Gözle görülür bir fark yoksa bir dahakine 4 vericem.
  7. J

Chia için plot yaparken işlemcinin kaç thread'ini kullanmalıyım ?

Tam şu an deneme yapıyordum. Ryzen 5 3600 var. 12 sinide verdim. Ramin üst sınır 10 gb yaptım. Sandisk ultra 3D var sdd olarak. Rami sabit 7 gb kullanıyor. İşlemci çok dalgalı %10-%82 arası gidiyor geliyor. İşlemci ortalama 75 derece. 28 dakikada % 10 plotladı.
  8. J

CHİA COIN Çin'de HDD Fiyatlarını 2'ye Katladı!

Hocam ne topladın bilmiyorum ama fiyatlara bir bak istersen bende 40 tb topladım 7.5 k ya şu anda 10 k civarı ediyor . Ülkeyi de biliyorsun artan bir şey pek düşmez. Mining için almışken stokçu olucaz bence zarar etmeyiz ama :D
Top Bottom