Neler Yeni

Disk Almadan XCH Kazma (Rehber) 228TB

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Kirayı durduramıyoruz :D Aha bu defa ettik işin içine .d
Hocam kim size dedi para kazanılıyor şu an diye? Forumda da kaç defa uyardılar...
Yakın zamanda açılacak poollar ama o zamana kadar boşuna açmış oluyorsunuz

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Son düzenleme:

Forumuye

80+ Bronze
Herkese selamlar, uzun bir aradan sonra bomba bir rehber ile tekrar karşınızdayım kardeşlerim.

XCH Coin son zamanlarda gündemden düşmüyor bildiğiniz üzere, bu nedenle birazıcık fırsatçılık yapıp gündemden yararlanarak bol beğeni alacak bir rehber hazırlama kararı aldım.

Bu rehberde HDD SSD hiçbir donanım satın almadan XCH Coin nasıl kazarsınız, nasıl para kazanırsınız onu anlatacağım.

Öncelikle donanım satın almayacak, donanımı kiralayacağız. Web sitemiz XCH Cloud

Web sitesi; https://xchcloud.net

Bu web sitesi üzerinden 228TB'a kadar depolamaya sahip cihazları kiralayabilirsiniz, donanım tamamen size ayırılıyor ve siparişten sonra erişim bilgileriniz mail adresinize gönderiliyor.

Uzak masaüstü bağlantısı ile cihaza erişebiliyorsunuz. Hepsini teker teker hesapladım, şuan güncel kur ve kazım zorluğuyla kira parasının 10 katını kazanabiliyorsunuz.

O halde ne diyelim, iyi kazançlar!
Güvenilirse XCH-Old baya iyiymiş. Alıp Pool olmadan 1 ayda en az 2 defa ödeme alınabilir gibi duruyor.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
%100 müşteri memnuniyeti yazıyor. Nasıl yani? Bu CHAI coin daha dün çıktı. (Dün dediğim mecazi anlamda.)

juliano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Erdem Burak Sarı
Hocam naptın sen ya :D 400 tl ye aldım deme :)

7200 rpm Hdd var onlarda bir plotu ne kadar sürede yapacağını biliyor musun?.

Zaten sabit bir kazanç olsa adamlar açar kendi farmlar .

En iyi sistemi kiralasan bile 90 gün civarı sürecek tamamını arsalamak.

Sonra şanslıysan kazanacaksın :)

Hadi kazandın diyelim adamların uzak masa üstü bağlantısını kesip chialarına çökmeyeceğine nasıl emin olabiliyorsun.

Son düzenleme:

softwaredevelopers

80+ Bronze
Hocam naptın sen ya :D 400 TL ye aldım deme :)

7200 rpm Hdd var onlarda bir plotu ne kadar sürede yapacağını biliyor musun?.

Zaten sabit bir kazanç olsa adamlar açar kendi farmlar .

En iyi sistemi kiralasan bile 90 gün civarı sürecek tamamını arsalamak.

Sonra şanslıysan kazanacaksın :)

Hadi kazandın diyelim adamların uzak masa üstü bağlantısını kesip chialarına çökmeyeceğine nasıl emin olabiliyorsun.
Hocam 2x2TB Enterprise HDD olanı aldım. Parayı ödedik umarım bir şey olmaz. Plotlanmış şekilde anahtar teslim veriyorlar, ben aldığımda direkt farmlamaya kazmaya başladım. Chia'aalara çökmeyeceğinden şöyle emin oluyorum arkadaşlar Kayseri'de zaten gittim gördüm, aynı zamanda vergi mükellefi firma yani azıcık beni cesaretlendirdi diyelim :D

Ama çiftlikbank işine dönerse yanarız :(

Enterprise HDD şuan elimdeki saniyede 200MB yazma okuma yapabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güvenilirse XCH-Old baya iyiymiş. Alıp Pool olmadan 1 ayda en az 2 defa ödeme alınabilir gibi duruyor.
Şuanki paketimi az deneyeceğim bu işi kavradıktan sonra XCH-Old'a geçeceğim inşallah. (Bu arada kripto para umarım haram değildir, haramsa geçmiş olsun öbür taraf yandı=)
Mesaj otomatik birleştirildi:

%100 müşteri memnuniyeti yazıyor. Nasıl yani? Bu CHAI coin daha dün çıktı. (Dün dediğim mecazi anlamda.)
Chai değil chia olacak hocam :)

Son düzenleme:

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Chia kazmayı bende düşündüm, hatta 36 TB rig kurmayı düşündüm fakat henüz fiyatı konusunda bir şey diyemem. Yüksek çıktı, düştü. Ama 578$ olmasını aklım pek almıyor. Ucuz bir sistemin ekran kartlarından kat kat daha fazla kâr ettirmesi riskli görünüyor.

Birkaç gün, birkaç hafta sonra fiyatı kendine geldiğinde tekrardan bakabilirim. Ekran kartını kullanırım ama 36 TB boş alanı işime yaramazsa ne yaparım bilemiyorum.

1 TB boş alan ile günde 2 $ kazmak pek mantıklı durmuyor açıkçası.
36 TB ile günde 74$ kazmak... Bilemiyorum

juliano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Erdem Burak Sarı
Hocam 2x2TB Enterprise HDD olanı aldım. Parayı ödedik umarım bir şey olmaz. Plotlanmış şekilde anahtar teslim veriyorlar, ben aldığımda direkt farmlamaya kazmaya başladım. Chia'aalara çökmeyeceğinden şöyle emin oluyorum arkadaşlar Kayseri'de zaten gittim gördüm, aynı zamanda vergi mükellefi firma yani azıcık beni cesaretlendirdi diyelim :D

Ama çiftlikbank işine dönerse yanarız :(

Plotlanmışsa iyi . Ama plotlamak için hesap oluştururken giriş kodları falan veriyolar bunları verdiler mi sana?

Dediğim sabit bir kazanç olsaydı zaten kiralamazlardı.

Biraz şanslıysan bir şeyler olabilir. Ufak bir kumar diyebiliriz :) Bir sıkıntı olmaz umarım. Kaç plot var ? 35-36 mı?

Kayseri diyince aklıma anadolu farm geliyor :D

Çiftlik bankın çakmasını yapmışlardı. Çiftlik bank vurgunu yapınca çıktılar basın açıklaması yaptılar biz kurumsal firmayız hiçbir sıkıntımız yok diye.

Sonra havalimanında yakalandı yurtdışına kaçmaya çalışırken :D

Top Bottom