Arama sonuçları: *

1. marilyn

Ana Konu [REHBER] Bitexen Global ile 100TL Kazanmak! (Kimlikli)

sadece kripto değilki ben midas kullanıyorum bir dönem o da davet edince 5 usd veriyordu hiç bir sorun yaşamadım zaten kimliğin sağda solda geziyor neden bu kadar titiz davranırsınki 15 yaşındaki çocuğa telefon numaranı ver annenin babanın soy ağacını çıkartıyor neden kripto borsası dw de para...
  2. marilyn

borsacılık uygulamalarında zaten kimliksiz alım satım yapamıyorsun konuda kimlikli yazdığın için kimliğini veriyorsun 4 dolar kazanıyorsun gibi anlaşılıyor hiç yatırım yapmayan insanın yanlış anlaması normaldir
  3. marilyn

devlet senin kimliğini bedavaya dağıtıyor
  4. marilyn

Borsa da Hangi Bankayı Seçmeliyim?

ben amerika borsası için midas kullanıyorum
  5. marilyn

Hisse Senedi Söyleyen Kanallar HAKKINDA? (düşünceleriniz..)

nasdaq bilenço sezonları iyi kazandırıyor 4. çeyrekte tesladan 1. çeyrekte nvidiadan ve luludan baya kazancım oldu nvidiaya 270 den girdim 400 den çıktım lulu 330 dan girdim 380 den çıktım çok fazla satın almadım 300 dolar kazandım çıktım şu an tesladayım ortalama fiyatım 160 hala elimde...
  6. marilyn

Hisse Senedi Söyleyen Kanallar HAKKINDA? (düşünceleriniz..)

devrim akyılın tesla analizleri güzel tutuyor bakabilirsin nvidia ve endeks için aynı şeyi söyleyemiyeceğim
  7. marilyn

🔥Doge Coin %150 yükseliş!

Bu seferkini kaçırdık ya tw yi alınca dogenin artacağını düşünmedim düşünmekte biraz garip olurdu sanırım 1667033811 Tl yaz tl yaz tl yaz tl yaz xdd
  8. marilyn

SQUİD COIN 0'a indi !

sırf adı squid diye para atanların olduğunu düşünüyorum izliyecektim diziyi normalde ama böyle patlayınca heryerde görünce hateri oldum nefret ediyorum artık kitlesindende dizisindende
  9. marilyn

SQUİD COIN 0'a indi !

iyi olmuş
  10. marilyn

çözüldü ++ kazdığım raven poola gitmiyor

rx 570 2 minersda 5 rvn kazdığım için devam etmek istiyorum 10 raven olunca flypool a geçerim 1629122975 evet dediğim şey şu anda oluyor :D
  11. marilyn

çözüldü ++ kazdığım raven poola gitmiyor

pool olarak 2 miners kullanıyorum ethermine da bir şey olmuyor kazdığım kadarını poola aktarıyor ama 2 minersda poola hiç göndermiyor hep 0 da - team red miner kullanıyorum nb miner crash hatası veriyor çözemedim 1 dakikadır kazıncada böyle 5 dakikadada aynı poola gitmiyor bi kere uzun...
  12. marilyn

Yardım raven kazıcam binance paparayı kaldırmış parayı nasıl çekerim

binance paparayı kaldırdığı için kazım yapsam bile parayı çekemeyeceğim başka bir al sat uygulaması önerebilir misiniz? yada nasıl çekebilirim ben bu parayı biliyormusunuz edit binance tr ile çekebiliyormuyuz normal binance hesabımdaki bakiye binance tr ye yansıyormu ?
  13. marilyn

Yardım Rvn Kazmak İstiyorum En Verimli Ekran Kartı Ayarları Nedir.

olabilir raven baya bir düşüş yaşamış çünkü bende bakayım bi
  14. marilyn

Yardım Rvn Kazmak İstiyorum En Verimli Ekran Kartı Ayarları Nedir.

ethereum getirisi daha iyi olmazmı hazırda 8 gb bir kart 20 küsür hasrate kazım performansı var
  15. marilyn

Yardım chia coin kazım nasıl oluyor

anladım 6tb ın getirisi ne kadar oluyor ? calculator koymuşlar ama biraz garip geldi anlayamadım neyin ne olduğunu cahilliğime ver 1624110083 sanırım aylık 25 dolar elektirik birazcıkta doğalgazı ödemeye yeter gibi
  16. marilyn

depolama olarak değilmi chia ? anlayamadım
  17. marilyn

ben chiayı diyorum ethereumu demiyorum
  18. marilyn

ethereum vb kripto paralarda ekran kartı ile kazım oluyor bazılarında 4 gb eth de 6 gb gibi chia coinde depolama olarak sınır var mı? kazım işi nasıl oluyor ? sürekli diske yazı yazdırp gerimi siliyor ? birde ssd ile kazım oluyormu yoksa sadece hdd ilemi ortalama 2 tb bir hdd nin getirisi ne...
  19. marilyn

Raven Coin (RVN) Mining Yardımlaşma ve Bilgilenme Konusu

xfx rx 570 günde 5-6 saat yaptım sonra bıraktım 11mhz alıyordum fan hızı %58 power limit -20 kart 68 derece 3-4 günde 15 tl oyun parası çıkıyordu bende oyun aldım aldığım oyunun parasını biriktirince saldım işte merak edenler olursa pool 2miners para binance hesabıma yatıyordu kullandığım...
  20. marilyn

miming yapmak istiyorum fakat hiçbirşey bilmiyorum

pool bilgilerinde yazar cüdanınızı girdiğinizde
Top Bottom