29-35 arası olması lazımethereum getirisi daha iyi olmazmı hazırda 8 gb bir kart 20 küsür hasrate kazım performansı var
Rvn Uzun Vade'de Değerleniceğini Düşünüyorum.ethereum getirisi daha iyi olmazmı hazırda 8 gb bir kart 20 küsür hasrate kazım performansı var
olabilir raven baya bir düşüş yaşamış çünkü bende bakayım biRvn Uzun Vade'de Değerleniceğini Düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl Ayarlar Yapmam Lazım Bilen Varmı?
Peki Nasıl Ayarlar Yapmam Lazım Radeon'dan İşten Anlıyorsunuz Belli Yardımcı Olurmusun.ETH kaz aynı kartla 2021 ocaktan beri her coini denedim RVN ve ETH dışında düzgün para getiren yok. RVN ise 5500xt 8gb' yi öldürüyor resmen. 100w sabit. NBMiner 70W lakin 9 MH. Teamred miner 15 MH 100W. Haliyle kart sıcak kazanç az. Ethereum 68W 29 MH' a yolu var MorePowerTool kullanırsan.
Tam modeli ne kartınPeki Nasıl Ayarlar Yapmam Lazım Radeon'dan İşten Anlıyorsunuz Belli Yardımcı Olurmusun.
OC/UV
O kartın VRAM' leri ısınıyordu sanırım. 20.4.2 sürümünü indirir misin driver olarak?Saphire Pulse Rx 5500Xt 8GB OC
21.7.2 ile mining yapmaya çalıştığında muhtemelen hata alırsın.Eski Sürümler'de Wattman Alıyorum Kart Zorlandığın'da.
Şu An En Güncel Sürüm Yüklü. 21.7.2