Arama sonuçları: *

1. selamlargençler

Kripto para ile ödeme alma

Hocam o konuda bir fikrim yok yapılan hizmet karşılığı ödeme kriptoyla almak suç olabilir hiç kriptoyu o amaçla kullanmadım bilmiyorum
  2. selamlargençler

Eth ağı için diyorsunuz ama orada da matic ağı bsc ağı vs var ama arkadaş zaten TL ye çevirip bankaya çekecek yani onun için tamamen gereksiz
  3. selamlargençler

0.2 dolar ödemiş XRP atsaymış 0.04 dolar ödermiş ama kullandığı borsadan borsaya değişir az önce ascendexten baktım ikisi de 0.1 fee kesiyor mesela binance da xrp 0.25 kesiyor ...
  4. selamlargençler

Aynen öyle. Bu arada XRP fee ücreti eğer gönderenkişi binance dan gönderecekse daha fazla... Matic işinizi gayet görür. Meblağlarda sıkıntı olacağını hiç sanmıyorum
  5. selamlargençler

Hocam matic ağından MATIC gönderirse 0.1 MATIC yani 0.07usd fee kesiyor anlık oalrak baktım Sizin için metamask kullanmanıza gerek yok çünkü yatırılan parayı zaten TL ye çevirip kullanacaksınız yani üstteki arkadaşın dediği gibi en iyisi BİNANCE TR adresinizi verin o adrese yatırsınlar ödemeleri
  6. selamlargençler

Matic ağı zaten az komisyonlu bir ağ ama onun dışında BNB kullanabilirsiniz
  7. selamlargençler

😮Kripto'da şok! Luna Coin %99 düştü!

sıfırlandı coin
  8. selamlargençler

vira bismillah :D 100 dolar olursa sistem çekilişi :D

Çok ümidin olmasın da :d
  9. selamlargençler

Lan luna sıfırlanmış resmen
  10. selamlargençler

Luna harbiden hayret ettirdi Luna'dan içeride olan yoktur inşallah
  11. selamlargençler

10000 adet Terk Token Airdropu(Anlık 350$) | Son katılım bugün

ahahah bu kriptoda çok normal... Ama bakış açısı genelde doğru tebrik ederim.
  12. selamlargençler

Öneri Coinlere nasıl girebilirim hiç bilgim yok

Hocam öncelikle güzel diliniz için teşekkür ediyorum kavga eder gibi yazı yazmadığınız için... En başta piyasaya giren biri klasik Binance gibi borsaları kullanmaya başlıyor zaten bu borsalarda pek sıkıntı da yaşanmıyor ama bir yerden sonra araştırmalar başladığında daha farklı borsalara...
  13. selamlargençler

Piyasa koşulları iyi değil diye?
  14. selamlargençler

Girmek için en uygunsuz zaman 1642187083 Hocam o işler hep dediğiniz gibi gitmiyor maalesef. Hayal satmayalım Bu piyasada hiç hatanız olamamsına rağmen bile para kaybedebiliyorsunuz. Günlük hayatta örneğin biri size haksılzık yaptı, bir şirket hakkınızı yedi diyelim gidip üst makamlara şikayet...
  15. selamlargençler

dogecoin alınır mı ??

BTc niz varsa satın 10 dolarar düşme ihtimali var !!
  16. selamlargençler

Yardım Coin isine yeni giriyorum ne yapmam lazim

Girme.. Daha 2 dakika önce 1 yıldır elimde tuttuğum coin Q4 de gerçekleştireceğini söylediği hedefleri gerçekleştiremediğini ve caydığını söyledi. 2 dakikada zararın babasını elde ettim. Bu piyasa böyle kazanacağını beklerken elindekini de verebiliyorsun 1640714416
  17. selamlargençler

Öneri [REHBER] Abra ile 65 dolar kazanmak !

25 dolar dediğin para nereden baksan bi 100 dolar vardır
  18. selamlargençler

Yardım Kaldiraçli işlemler de CROSS spot cüzdana sıçrar mı?

Sorunun cevabı hayır sıçramaz öyle bir şey yok. Öncelikle senin spot hesabın ve marjin hesabın vardır ve bunlardaki bakiye birbirinden ayrıdır. Marjin işlem açman için öncelikle spot cüzdandaki bakiyeyi marjin hesabına aktarman gerekir. Cross ile izolenin farkı, izolede sadece işlem açtığın...
Top Bottom