Neler Yeni

Yardım Kaldiraçli işlemler de CROSS spot cüzdana sıçrar mı?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Arkadaşlar sorum başlıkta olduğu gibi ben CROSS işlem gireceğim ancak spota sekmesinden korkuyorum seker mi ?

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hayır ama izole varken cross açma.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İzole ile CROSS arasında ki fark nedir? Cross fazla veriyor diyorlar
Bir farkı yok.Cross açarsan işlem zararın %100 ü aşarsa diğer bakiyelerini yemeye başlar -%200 falan yiyebilirsin..İzole işlem -%100 de kapanır.Ancak sana tavsiyem kaldıraçlı işlem açmaman.Bilginiz çok zayıf paranız gitmesin.Spotta öğrenin gelişin sonra geçin.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Sorunun cevabı hayır sıçramaz öyle bir şey yok.

Öncelikle senin spot hesabın ve marjin hesabın vardır ve bunlardaki bakiye birbirinden ayrıdır. Marjin işlem açman için öncelikle spot cüzdandaki bakiyeyi marjin hesabına aktarman gerekir.

Cross ile izolenin farkı, izolede sadece işlem açtığın bakiye riske edilir. Yani 10x işlem açtın diyelim yüzde 10 düşüş olursa giriş yaptığın tüm para gider, işlem kapanır. Ama marjijn hesabındaki işlem açmadığın bakiyeye bişey olmaz. Crossda ise marjin hesaptaki para bitene kadar işlem açık kalır.

Bu işlemler çok risklidir haberiniz olsun

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunun cevabı hayır sıçramaz öyle bir şey yok.

Öncelikle senin spot hesabın ve marjin hesabın vardır ve bunlardaki bakiye birbirinden ayrıdır. Marjin işlem açman için öncelikle spot cüzdandaki bakiyeyi marjin hesabına aktarman gerekir.

Cross ile izolenin farkı, izolede sadece işlem açtığın bakiye riske edilir. Yani 10x işlem açtın diyelim yüzde 10 düşüş olursa giriş yaptığın tüm para gider, işlem kapanır. Ama marjijn hesabındaki işlem açmadığın bakiyeye bişey olmaz. Crossda ise marjin hesaptaki para bitene kadar işlem açık kalır.

Bu işlemler çok risklidir haberiniz olsun
Biliyorum riskini o yüzden 5-10x arası giriyorum beni tatmin eden miktarda cikiyorum şuanda zararım olmadı öğrenmek için ufak bakiyeler ile deniyorum zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,991
Üyeler
167,758
Son üye
Llss
Top Bottom