Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Yardım Valero Energy Güvenilir Mi?

Tamam yapmıyorum, telefon numaram ve enpara IBAN' ım sistemlerinde kayıtlı bir sorun olur mu acaba? 1648318601 Para yüklemedim direkt uygulamayı silsem böyle kalsa bir sorun oluşur mu?
  2. smithblacksmith

ponzi ne? attığım 880₺ gidecekse sorun değil ama kazanırsam pişman olmamış olurum
  3. smithblacksmith

mobile.valeroenergy.me 1648317965 O attığım para 15 günde amorti ediyor kendini, bizim komşu gösterdi 900₺ kazanmış yani attığı para çıkmış, şimdi kazanca geçti.
  4. smithblacksmith

Şuan onlar parasını çekti üstüne kazanıyorlar.
  5. smithblacksmith

Ben para yatırmayacağım, tek sefer 880₺ yatıracağım oradan kazandığım para aylık olarak yeterli. Bu şekilde nasıl dolandırılabileceğimi anlamadım? IBAN ve Telefon numaram kayıtlı sistemde sadece
  6. smithblacksmith

Merhaba, Valero diye bir apk var ayrıca sitesi var, komşular bu işe girmiş güneş paneli hissesi alıp kiralıyorsunuz. İşleten de siz de para kazanıyorsunuz bu sisteme göre. 880₺ tek seferlik ücret yatırınca her ay 1320₺ getirisi olduğu söyleniyor. T.C. ya da Kart bilgisi istemiyor, sadece IBAN...
  7. smithblacksmith

Binance Telefon Numarası Değiştirme

Merhaba, Arkadaşlar önceden Bitcoin, Binance ile uğraşıyordum, telefon numaramı değiştirdim. Binance giriş ekranınde hem telefona hem de maile doğrulama gönderiyor. Telefon numaram eski olanı gözüküyor, ne yapmam lazım o hesaba girebilmek için?
  8. smithblacksmith

Öneri Nasıl Para Kazanırım?

Okumayıp sanayiye gir, ilk başta tepki gösterirler ama işi öğrenip para biriktirip dükkan açtığında o gelen parayı gördüklerinde saygı duyar herkes. Türkiye' de sistem böyle, okul okumanı isteyip senin yeteneklerini yontarlar ve ezber bir insan yetiştirirler. Başarılı bir öğrenci olursan...
  9. smithblacksmith

Binance Coin Gelecek Vaad Ediyor (YTD)

Merhaba, Arkadaşlar 2- 3 aydır coin piyasasını takip ediyorum, tüm coinler çökse bile BNB asla düşmüyor. Bunun nedenleri; Binance başlı başına bir kripto para uygulaması, yeni çıkan coinleri çıkmadan önce alıp kâr yapmak için BNB stake etmeniz gerekiyor. Haliyle BNB fiyatı da artıyor, diğer...
  10. smithblacksmith

altcoin önerisi yapabilecek varmı?

Bunu kimse tahmin edemez, grafikleri analiz etmek mümkün değil. Bitcoin hareketlerini takip eden sayfalar var, bitcoin düşerse altcoinler de düşüyor genelde. Bazı coin şirketlerinin de vaatleri var, "yıl sonu 1$ olacağız" gibisinden. Bunları araştırıp fikir elde edebilirsin.
  11. smithblacksmith

Uzun Vadede Kripto Para Tavsiyesi (YTD)

Ben NKN almıştım 2 günde 2x arttı. Dün baktığımda 9.50₺ 1 NKN fiyatıydı. Şuan ne kadar bilmiyorum ama alsam onu alırdım, coin haram diye oynamıyorum 😂 Yatırım tavsiyesi değildir.
  12. smithblacksmith

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

BNB stake nasıl iptal ediliyor beyler? ALICE ve TKO hasat yapıyorum yanlışlıkla.
  13. smithblacksmith

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

Bu grafikleri nereden biliyorsunuz ya? Neyi nereden çiziyorsunuz? Hiç anlamıyorum.
  14. smithblacksmith

Yardım TOKO Cripto Çıkmasına 1 Gün Kaldı

Beyler konuyu dağıtmasak, merak ettiğim şeyin cevabını buldum. Bu yeni çıkan parayı alamıyormuşum. 1 hafta öncesinden BNB çevirip hasat yapmamız gerekiyormuş, ben yapmadığım için hasat 0 o yüzden alamıyorum.
  15. smithblacksmith

Kaybettiğinde üzülmeyeceksen yap buna ben karışamam ki, ayrıca bu konunun altına değil de konu açarsan daha fazla insan yardımcı olabilir.
  16. smithblacksmith

Ben 350 + 150 ile girdim, 1 ayda hiç bir şeye ellemeden 2x arttırdım. YTD
  17. smithblacksmith

Merhaba, Binance Launchpad üzerinde Toko kripto çıkacak, buna dair nasıl bir yatırım yapmalıyım?
  18. smithblacksmith

Yardım Binance Bizi Dolandırdı Mı?

Binance Tr mobil evet
  19. smithblacksmith

Hallettim ama güvenim sarsıldı. Düşünsene binlerce ₺ yatırmışsın diyelim, o an bişey arttı satamadan düştü. Ne olacak?
  20. smithblacksmith

Şimdi tekrar denedim girdi ama böyle bir şeyin olması aşırı saçma, 50₺ gitmiş hesaptan o sırada.
Top Bottom