Neler Yeni

Öneri Nasıl Para Kazanırım?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Fujitsu Siemens Laptop kullanıyorum 15 Yıllık ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana da öğretir misin
Reis premier pro öğren. Effectleri öğren. Gerisi kolay. Yaptığın çalışmaları youtube kanallarına mail olarak at beğenilirsen seninle çalışıyorlar. Bunu benim öğretmem biraz saçma çünkü bende öyle çok bilgili değilim. Öyle program indirdim editör oldum diye de olmuyor. Araştırmak bilgi edinmek çok önemli.

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ya tamam biraz uğraştırıcı olsun yani internetten falan bir şeyler yaparak kazanamazmıyım
Freelancer ol internetten logo yapmayı öğren 10tlye logo yap ondan sonra kendini geliştirince 20tl 30 tl gibi fiyatlara çık ben hatay üsülü tavuk döner parası çıkartıyorum

Turantac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Alperen Turan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik
Steam
Argo
Discord
ArGo#2828
reklam izleyip para kazanma siteleri var benimde laptop kötü durum da yok ama derslerine falan çalış ya bursululuğu kazan yada telefonun varsa miningcilik yap ben yapıyorum mesela crypto tab adında bir uygulama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kadar geliri var, yaptığına değer mi?

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
Ne kadar geliri var, yaptığına değer mi?
bi referans kdu bul sana 3 dolar gelcek direk sonra orada sadece 3 gün her 4 saatte bir girerek mining yap 10 dolar olcak 10 dolarlada yatırım yap ben 10 doları 60 dolar yaptım

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Okumayıp sanayiye gir, ilk başta tepki gösterirler ama işi öğrenip para biriktirip dükkan açtığında o gelen parayı gördüklerinde saygı duyar herkes.

Türkiye' de sistem böyle, okul okumanı isteyip senin yeteneklerini yontarlar ve ezber bir insan yetiştirirler.

Başarılı bir öğrenci olursan asgari ücretin 2 katına girdiğin işi çok iyi sanarsın.

Başarısız olursan asgari ücret alıp kendi yağında kavrulursun.

Ticarete atılırsan, bişeyler alıp satarsan, araştırırsan en iyi şeyleri alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yiğit
İlgilendiği Kategoriler
Oyun

Turantac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Alperen Turan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik
Steam
Argo
Discord
ArGo#2828
bi referans kdu bul sana 3 dolar gelcek direk sonra orada sadece 3 gün her 4 saatte bir girerek mining yap 10 dolar olcak 10 dolarlada yatırım yap ben 10 doları 60 dolar yaptım
Hangi kartlara para çekiliyor, para çekme alt limiti nedir. Birde referans kodunuzu atarsanız size de katkım olur :)

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Selam arkadaşlar. Başlıkta da dediğim gibi para kazanmak istiyorum çünkü Laptop'um patates dilenciye bedava verirsin, ertesi gün dilenci iade etmeye gelir üstüne para da verir -o derece patates- . O yüzden para kazanıp kendime PC almak ve modemi de değiştirmek istiyorum.
İyi bir okul okuyup, iyi bir meslek edinerek.

Connor01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Zafer Can
Ben köyde bisikletle kurye lik yapmıştım haftalık 70 sipariş başı 5 tl veriyorlardı

TALHA MURAT

80+ Silver
Az emek çok para olayını isteyenlerden isen geçmiş olsun.

Yazılımla geliştir kendini web sitesi yap sat.

Top Bottom