Neler Yeni

Öneri Nasıl Para Kazanırım?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Ben editörlük yapıyorum youtube kanallarına. İlk başladığımda Xeon X5450'li sistemim vardı. Soğutucum yoktu renderda 90 derecelerde geziyordu. İlk soğutucu aldım sonra pc. İmzadaki sistemi az peder desteği, az harçlık, az editörlükten kazandığım parayla hallettim. Şuan kral gibi pcm var bana göre.

Ratorest

80+ Silver
Ben editörlük yapıyorum youtube kanallarına. İlk başladığımda Xeon X5450'li sistemim vardı. Soğutucum yoktu renderda 90 derecelerde geziyordu. İlk soğutucu aldım sonra pc. İmzadaki sistemi az peder desteği, az harçlık, az editörlükten kazandığım parayla hallettim. Şuan kral gibi pcm var bana göre.
Hocam nasıl öğrendiniz editörlüğü ve nasıl başlamalıyız tavsiyelerin nelerdir bende yapmak istiyorum merak ediyorum ama bilgisayarim çok kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bu arada çoğu arkadaşıma ciddi ciddi önerdim bunu çoğu kar etti

O bir tane küçük penguen 🐧 var orda da litecoin altcoin diye dolaşıp millete yatırım yaptırtıyor pek güvenmiyorum
Neu 😳

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Hocam nasıl öğrendiniz editörlüğü ve nasıl başlamalıyız tavsiyelerin nelerdir bende yapmak istiyorum merak ediyorum ama bilgisayarim çok kötü
Kanka şöyle anlatayım; öncelikle heves çok önemli. Programları çok bilmene gerek yok. Hafif mizahın varsa zaten editler kolaylaşıyor. Cut/Add şeklinde edit yaparsan seyir zevki az olur disslike yersin. Özelden yazarsan sana yardımcı olabilirim.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
  • Hahaha
Reaksiyonlar: RefX

Simsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Rahman AKTAŞ

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Kendim çalıştım zamanında, nasıl almaz ?
Ben 17'yim beni bile zar zor alıyorlar. 14 yaşında çocuğu tanıdık mekanlar hariç kimse almaz. Hele bu zamanda kimse almaz.

Besim Tibuk

80+ Gold
Çok iyi bir yol var.
Çalışmak.

THEKINGBRAWL.exe

80+ Bronze
Nasıl para kazanırsın
300 TL ni değerlenecek kriptolara ver sonra bir tanesi 200 TL olacak

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Selam arkadaşlar. Başlıkta da dediğim gibi para kazanmak istiyorum çünkü Laptop'um patates dilenciye bedava verirsin, ertesi gün dilenci iade etmeye gelir üstüne para da verir -o derece patates- . O yüzden para kazanıp kendime PC almak ve modemi de değiştirmek istiyorum.
Ne bilelim oğlum kolay paranın derdine düşmüş herkes em iyisi git bakkala çalış yada yiğidin haröan olduğu yer sanayi sen karar ver :)

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
aga kolay iş yok merak etme coin moin onlar daha stresli git çalış al zor oluyor ama o alın teri ile aldığın pc ve o pc nin basına otururkenki hissi hiçbir şeye değişmezsin yaşadım biliyorum biraz duyar gibi oldu ama anlayan anladı beni
çok haklısın kanka bende çalışarak aldım akşam işten eve dönünce efsane bi mutluluk hissi var pc yi görünce :D

kagankan0

80+ Bronze
Amacım tek oyun oynamak değil. Şu an bende olan PC ile artık hiçbir şey yapılmıyor. Hem tasarım yapmak ve bazı ders ile alakalı şeylerlen de uğraşacağım sistem şöyle;

İşlemci: Intel Celeron N3450
Ekran Kartı: Intel HD Graphics 500
Ram: 4GB DDR3 1600MHz
Depolama: SandiskDF4064

Böyle bir sistem ile ne yapam ve bu sistemi 3 senedir 6.Sınıftan beri kullanıyorum.
Fujitsu Siemens Laptop kullanıyorum 15 Yıllık ?

Kanka şöyle anlatayım; öncelikle heves çok önemli. Programları çok bilmene gerek yok. Hafif mizahın varsa zaten editler kolaylaşıyor. Cut/Add şeklinde edit yaparsan seyir zevki az olur disslike yersin. Özelden yazarsan sana yardımcı olabilirim.
Bana da öğretir misin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,919
Üyeler
164,932
Son üye
TavukP1lav
Top Bottom