salihb7123
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 325
fps arttırma ayarları yap win7 yap fps uçarBende de hemen hemen öyle
fps arttırma ayarları yap win7 yap fps uçarBende de hemen hemen öyle
310 tl 4 yıldır alıyorum miss gibiBunlar yerine Bursluluk sınavına hazırlan kazanırsan aylık 300 liraya yakın para geliyor biriktirirsin.
Eğer dediğin zamanda arkadaş Doge'ye yatırmış olsaydı parasının 10-15 katı olacaktıPC sat dogecoin e yatır
(!)
gir bi telefoncuya takıl mis gibiSelam arkadaşlar. Başlıkta da dediğim gibi para kazanmak istiyorum çünkü Laptop'um patates dilenciye bedava verirsin, ertesi gün dilenci iade etmeye gelir üstüne para da verir -o derece patates- . O yüzden para kazanıp kendime PC almak ve modemi de değiştirmek istiyorum.
Laptopun net benimkinden daha çöp olamaz.Selam arkadaşlar. Başlıkta da dediğim gibi para kazanmak istiyorum çünkü Laptop'um patates dilenciye bedava verirsin, ertesi gün dilenci iade etmeye gelir üstüne para da verir -o derece patates- . O yüzden para kazanıp kendime PC almak ve modemi de değiştirmek istiyorum.
Bu harbi mantıklıymış bu aradaPC sat dogecoin e yatır
(!)
Ben bu arada çoğu arkadaşıma ciddi ciddi önerdim bunu çoğu kar ettiBu harbi mantıklıymış bu arada
Yapsa şuan istediği bilgisayarı alırdı herhalde![]()
O bir tane küçük penguenBen bu arada çoğu arkadaşıma ciddi ciddi önerdim bunu çoğu kar etti
14 yaşında çocuğu kimse garson olarak almaz.Bir pastanede veya restoranda garson olarak veya tezgahtar olarak çalışabilirsin. Berber kuaför gibi yerlerde işi bilmediğin için iş öğrettikleri için herhangi bir maaş vermezler. Ancak haftalık harçlığını çıkarırsın.
Derslerimlen zaten ilgileniyorum.14 yaşında parayı değil derslerini ve başarını düşünmelisin. Önce okulunu üniversiteni en iyi yerde oku mezun ol. Mesleğini eline al sabit bir gelirin olmalı. Coin işleri falan üzer zaten az yatırıcam diyorsun 1 gecede elde avuçda ne varsa gidebilir. Harçlık ile bu işlere hele hele kupona iddaa ya girilmez.
O zaman derslerine devam et. Eğer ailenin durumu yoksa Garsonluk veya Ekmek fırınında iş arayabilirsin. Onun dışında mezun olup Uçak Yer Teknisyeni olmaya çabala. Arkadaşım Uçak Yer Teknisyeni ve geliride çok iyi durumda.Derslerimlen zaten ilgileniyorum.
NOT: LGS puanım 361 ve şu an Uçak Bakım Bölümündeyim
Bak annemlerden PC istedim ilkten alacaklardı sonradan vazgeçtiler. Bir süre sonra bazı şeylerden dolayı babam kendiniz para kazanıp şstediğiniz şeyi alabilirsiniz dedi. 10.000 Liralık PC alabilir miyim dedim. Tamam dedi bende ondan bu konuyu açtım.O zaman derslerine devam et. Eğer ailenin durumu yoksa Garsonluk veya Ekmek fırınında iş arayabilirsin. Onun dışında mezun olup Uçak Yer Teknisyeni olmaya çabala. Arkadaşım Uçak Yer Teknisyeni ve geliride çok iyi durumda.