Neler Yeni

Öneri Nasıl Para Kazanırım?

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
Selam arkadaşlar. Başlıkta da dediğim gibi para kazanmak istiyorum çünkü Laptop'um patates dilenciye bedava verirsin, ertesi gün dilenci iade etmeye gelir üstüne para da verir -o derece patates- . O yüzden para kazanıp kendime PC almak ve modemi de değiştirmek istiyorum.
gir bi telefoncuya takıl mis gibi

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Selam arkadaşlar. Başlıkta da dediğim gibi para kazanmak istiyorum çünkü Laptop'um patates dilenciye bedava verirsin, ertesi gün dilenci iade etmeye gelir üstüne para da verir -o derece patates- . O yüzden para kazanıp kendime PC almak ve modemi de değiştirmek istiyorum.
Laptopun net benimkinden daha çöp olamaz.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bu harbi mantıklıymış bu arada 😂
Yapsa şuan istediği bilgisayarı alırdı herhalde 😁
Ben bu arada çoğu arkadaşıma ciddi ciddi önerdim bunu çoğu kar etti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bu arada çoğu arkadaşıma ciddi ciddi önerdim bunu çoğu kar etti
O bir tane küçük penguen 🐧 var orda da litecoin altcoin diye dolaşıp millete yatırım yaptırtıyor pek güvenmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
14 yaşında parayı değil derslerini ve başarını düşünmelisin. Önce okulunu üniversiteni en iyi yerde oku mezun ol. Mesleğini eline al sabit bir gelirin olmalı. Coin işleri falan üzer zaten az yatırıcam diyorsun 1 gecede elde avuçda ne varsa gidebilir. Harçlık ile bu işlere hele hele kupona iddaa ya girilmez.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Bir pastanede veya restoranda garson olarak veya tezgahtar olarak çalışabilirsin. Berber kuaför gibi yerlerde işi bilmediğin için iş öğrettikleri için herhangi bir maaş vermezler. Ancak haftalık harçlığını çıkarırsın.
14 yaşında çocuğu kimse garson olarak almaz.

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
14 yaşında parayı değil derslerini ve başarını düşünmelisin. Önce okulunu üniversiteni en iyi yerde oku mezun ol. Mesleğini eline al sabit bir gelirin olmalı. Coin işleri falan üzer zaten az yatırıcam diyorsun 1 gecede elde avuçda ne varsa gidebilir. Harçlık ile bu işlere hele hele kupona iddaa ya girilmez.
Derslerimlen zaten ilgileniyorum.

NOT: LGS puanım 361 ve şu an Uçak Bakım Bölümündeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
Derslerimlen zaten ilgileniyorum.

NOT: LGS puanım 361 ve şu an Uçak Bakım Bölümündeyim
O zaman derslerine devam et. Eğer ailenin durumu yoksa Garsonluk veya Ekmek fırınında iş arayabilirsin. Onun dışında mezun olup Uçak Yer Teknisyeni olmaya çabala. Arkadaşım Uçak Yer Teknisyeni ve geliride çok iyi durumda.

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
O zaman derslerine devam et. Eğer ailenin durumu yoksa Garsonluk veya Ekmek fırınında iş arayabilirsin. Onun dışında mezun olup Uçak Yer Teknisyeni olmaya çabala. Arkadaşım Uçak Yer Teknisyeni ve geliride çok iyi durumda.
Bak annemlerden PC istedim ilkten alacaklardı sonradan vazgeçtiler. Bir süre sonra bazı şeylerden dolayı babam kendiniz para kazanıp şstediğiniz şeyi alabilirsiniz dedi. 10.000 Liralık PC alabilir miyim dedim. Tamam dedi bende ondan bu konuyu açtım.

Top Bottom