Arama sonuçları: *

1. thepublicman

Hisse Senedi Söyleyen Kanallar HAKKINDA? (düşünceleriniz..)

Türkiye'de hiçbir hissenin uzun vade (10 yıl ve üstünde bahsediyorum) almanın mantııklı olduğunu düşünmüyorum ama örneğin ufak bir miktar paranız vardır ve her ay para ekleyecekseniz en mantıklı yatırım BES olarak duruyor en son %30 katkı payı veriyordu yani örneğin o yıl 10.000 TL yatırdınız...
  2. thepublicman

Sizce Hisse Almak Mı Yoksa Coin Almak Mı ?

İkisinin de riski var kripto çok oynak borsa çok manipülatif. Bütçen az ise eşit dağıtım halka arzlar en iyisi şuan Uzun vade kripto kesinlikle mantıksız bu arada özellikle altcoinler (uzun vadeden kastım yıl değil yıllar)
  3. thepublicman

Bu kişi dolandırıcı olabilir mi? Cryptocular yardım.

200k dolar kar ediyorsa aylık neden birine yardım etsin tanıdığı olur eyvallah :)
  4. thepublicman

USDT'ye dikkat edin !

FED faiz arttığı dönemlerde mutlaka bir şeyler olmuş tarihsel olarak bakabilirsiniz. Kriptoda ki düşüşler haliyle daha sert ve manipülatif ve FED faiz arttırmaya devam edeceğini açıkladı en az 2 ay boyunca her ay 50 baz puan euro/usd paritesi bile düştü dolar acayip güçleniyor. Bir de şunu...
  5. thepublicman

😮Kripto'da şok! Luna Coin %99 düştü!

Halen deli gibi arz edip satıyorlar yok böyle bir şey
  6. thepublicman

Binance, Marjin işlemlerden LUNA'yı kaldıracağını duyurdu. dönmüşler yeter artık dediler herhalde :D
  7. thepublicman

Luna ile güzel oynuyorlar birileri fena köşeyi dönüyor
  8. thepublicman

USDT ikinci UST mi oluyor?

Piyasa değeri sıralamasında ilk 10 civarı olan 100 dolarları gören kripto para bugün 17 cent UST yi kurtarmak için piyasaya Luna sürdüler ikisini de kurtaramadılar daha da kötüye gitti. FED'in faiz arttırdığı ortamda yatırım yapmak gerçekten risklidir arkadaşlar euro/usd paritesi bile 1.40 tan...
  9. thepublicman

Sürekli satılacak coin sürüyorlar ust yi kurtarmak için o kurtarıldıktan sonra bu sürülenler yakılırsa olabilir ama olmazsa bir süre yataya sarar gibi bir günde %97 değer kaybeden bir şey için yorum yapmak çok zor. Stopsuz iş yapmayın arkadaşlar içeri de kalanlar umarım en kısa sürede...
  10. thepublicman

Büyük risk hacimsiz bir grup top oynatıyor sanki buradan uça da bilir çakıla da bilir
  11. thepublicman

Dakika da % + 40 - 10 +10 vs hareketler yapıyor birileri sağlam para kazandı bu arada birileri de sağlam battı
  12. thepublicman

dönüş mumu gelmeden alınmaz çok spekülatif konu açıldığında 2.68 di şimdi 0,77-0,80 2.68 de çok düşmüş diye alan kişi %70 zararda.
  13. thepublicman

Ethereum Madenciliği Yapmak İçin Hangi Ekran Kartını Seçmeliyim?

lhr kırıldığı için 3060-3060ti daha mantıklı oldu sanırım ama emin değilim 4 tane olduğu için daha mantıklı
  14. thepublicman

Bir haftada bu kadar düşmesi de kumar bence
  15. thepublicman

gündemi takip edip short giren ya inanılmaz kazandı ya da acayip pişman olmuştur erkenden kapattıysa düşüşe yönelik işlemini bazen gireyim diyorum ufak bir miktar ile ama yatırım değil de kumar gibi geliyor kripto vazgeçiyorum.
  16. thepublicman

1 dakika da %10 daha düştü
  17. thepublicman

Kripto Paralar VS Borsa

İkisinin de ralli yaptığı veya birinin yapıp diğerinin öyle takıldığı veya düştüğü dönemler oluyor. BIST özelinde %10 marj sınırı mevcut kripto da böyle bir sınır yok ABD borsalarında da marj sınırı yok diye biliyorum. Burada benim tavsiyem teknik veya temel (kripto da bence temel analiz diye...
Top Bottom