Arama sonuçları: *

1. Ö.F.Ö

En iyi discord benzeri uygulamalar hangisidir

ne demek rica ederim
  2. Ö.F.Ö

En iyi discord benzeri uygulamalar hangisidir

en benzer guilded diye program var çoğu yayıncı ona geçmiş sanırım, ama ben kayıt olamıyorum pcden silmeme rağmen gitmedi de çok tuhaf uygulama bi bakın derim 1733155611 ya da kullanmadığın bi tarayıcıya vpn kurup (chrome web mağazası) ordan da girebilirsin
  3. Ö.F.Ö

Instagram 😳 Google Emoji Birleştirme 😳

iyiymiş AĞPFOKĞPSKODGH
  4. Ö.F.Ö

Discord Hakkında Soru ?

evet twitter'a ilk düşen kızın videosu kurgu çıktı ama diğerleri kurgu değil bayağı bayağı zorla soyundurup bir şeyler söylettiriyorlar.
  5. Ö.F.Ö

Discord Kapatıldı! NEDEN? Erişim Engeli Çözüm DEĞİL

yapabilecek cesaretlerinin olduğunu sanmıyorum özellikle son olaylardan sonra g*tlerinin yiyeceğini hiç sanmıyorum, hepsi kuru sıkı 15-16 yaşında çoluk çocuk
  6. Ö.F.Ö

Discord Hakkında Soru ?

Emin değilim ama büyük ihtimal oynadıkları oyundan tanışıyorlar, discorddan ekleşiyorlar, sunucuma gel diye davet atıyorlar ve çocuklarda bu sunuculara giriyor. Daha sonra iki sohbet muhabbet çevirerek istedikleri bilgileri alıyorlar, panelden buluyorlar ve tehdide başlıyorlar. Charmquell'in bu...
  7. Ö.F.Ö

Ben tamamen desteklemiyorum, evet discordu kapatmak kesin çözüm yolu değil fakat şantaja uğrayan çocuklar bi nebzede olsa rahat bi nefes almışlardır, özellikle twitter'ı takip ediyorlarsa. Şantaj vs. yapanlar ifşalanmadan önce kapatılsaydı gram desteklemezdim fakat çoğu kişi ifşalandıktan sonra...
  8. Ö.F.Ö

konusu zaten açılmış? https://forum.donanimarsivi.com/konu/discord-a-erisim-engeli-getirildi.1008133/
  9. Ö.F.Ö

Donanım Arşivinde Çıkan Saçma Sapan Reklamlar

Bilgisayarda uBlock Origin uzantısını kullanıyorum, tüm reklamları engelliyor.
  10. Ö.F.Ö

Youtube ta video açıyorum 1920x1080 değil de 480 p gibi geliyor

internette önerilen ayarlar oluyor onları dene bi
  11. Ö.F.Ö

monitörünüz için önerilen ayarları denediniz mi? belki bi ayar yüzünden öyledir. 1724518759 monitörün marka ve kodunu atar mısın?
  12. Ö.F.Ö

tüm videolar mı öyle yoksa sadece easter gamersın videoları mı?
  13. Ö.F.Ö

Technopat Forum çöktü mü?

Aynen o özelliği gördüm. Şakasına söyledim.
  14. Ö.F.Ö

Technopat Forum çöktü mü?

Cümleye büyük harf ile başlamadın, sende ban yiyeceksin.
  15. Ö.F.Ö

Discord Deleted User Birini Nasıl Buluruz

Anladım, neyse yapacak bir şey yok bu saatten sonra bulman bi tık zor. Ama daha önce hiç görmediğin birine bu kadar kısa sürede aşırı bağlanman kötü, sonuç olarak burası sanal ortam her şey olabilir, AI (yapay zeka) çok gelişti dikkat etmek lazım. İyi geceler, bol şanslar Sena.
  16. Ö.F.Ö

Bu buluşma konusu açıldıktan sonra ne kadar süre sonra hesapları vs. kapandı?
  17. Ö.F.Ö

Bir şey merak ettim, bu buluşma olayını ne zaman konuştunuz?
  18. Ö.F.Ö

Şu ziyaretçiler çekirdeğini alıp bu konuyu okumuyorlarsa bir şey bilmiyorum :kekw: :kekw:
  19. Ö.F.Ö

O zaman ben ihtimalleri arttırıyorum. 1- Ya konu sahibi, kayıp denilen şahısa parasını kaptırmış ve onu bulmaya çalışıyor. 2- Kayıp şahıs 14 yaşında ve konu sahibini işletmiş daha sonra işler ciddiye binince tüymüş. 3- Kayıp şahıs bütün her şeyini kapatıp intih*r etmiş.
Top Bottom