Neler Yeni

Discord Kapatıldı! NEDEN? Erişim Engeli Çözüm DEĞİL

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Özgür
Discorddaki bazı iğrenç insanlar yüzünden bu karar alındı. İğrenç ve pislik insanlar her alanda varlar bence engel çözüm değil.
Ayrıca bir çok insan iş ve iş için gerekli iletişimi buradan da sağlıyordu. Discord TR ekibi de durumdan bayağı etkilenecek gibi gözüküyor.
Siz ne düşünüyorsunuz?
NOT: videoyu hasta hasta gecenin 4ünde çektim görüntü ve sesim kötü olabilir :/

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali
Bazı iğrenç insanlar yüzünden demek bile saçmalık. Pislik insanlar her yerde var. Uygulamanın suçu ne? O zaman facebook, twitter bilimum her şeyi engelleyelim gitsin. Bütün uygulamalar suçlu. Olay uygulama değil anlayın artık. Özgürlüğümüze engel koymaya çalışıyorlar.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
eğer discord soruşturma için bilgi paylaşımı yapmadıysa engel getirilmiş olabilir

09Efebey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamit Efe
Saçmalığın daniskası zaten böyle durumlar internette her yerde olabilir madem bu saçma durumları engellemek istiyorlar o zaman tamamen genel ağı veya tüm sosyal medyayı kapatsınlar...

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yapılmak istenen bir güç gösterisi aslında. "Her şey kontrolümüzde, isteğimizi yasaklarız" mesajı. Hem bu şekilde cahil kitlelerini de sevindiriyorlar.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
konusu zaten açılmış?

Renarchi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Furkan Emre
İnsanların gözüne girmek için yapıldığı belli, zaten discord olayları 2 yıl önce charm'ın attığı video ile kamuoyu oluşturmuştu (bu olaylar pandemiden beri var) insanları eğitemedikten sonra istedikleri kadar platformu kapatsınlar, sorun platformlar değil. Ayrıca panelcilerin ortaya çıkmasının asıl sebebi de verilerimizi koruyamamaları yani başından beri verilerimiz güvende olsaydı bu olaylar zaten yaşanmayacaktı.

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Özgür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer discord soruşturma için bilgi paylaşımı yapmadıysa engel getirilmiş olabilir
İnternette Discordun logları devletle paylaşıldığı yazıyordu ancak net bir kaynak bulamadım. Bu şekilde açıklanmasıda mantıklı bence olmaz. Gizli paylaşım olursa kendini güvende hisseden suçlular daha rahat hareket eder daha rahat bulunabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapılmak istenen bir güç gösterisi aslında. "Her şey kontrolümüzde, isteğimizi yasaklarız" mesajı. Hem bu şekilde cahil kitlelerini de sevindiriyorlar.
Destekleyenleri bi türlü anlayamıyorum. Salatalığa sürülecek akılları yok.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Destekleyenleri bi türlü anlayamıyorum. Salatalığa sürülecek akılları yok.
Ben tamamen desteklemiyorum, evet discordu kapatmak kesin çözüm yolu değil fakat şantaja uğrayan çocuklar bi nebzede olsa rahat bi nefes almışlardır, özellikle twitter'ı takip ediyorlarsa. Şantaj vs. yapanlar ifşalanmadan önce kapatılsaydı gram desteklemezdim fakat çoğu kişi ifşalandıktan sonra, panel kullananların bilgileri ele geçirildikten sonra discordun kapatılması iyi olmuş, fakat dediğim gibi kesin bi çözüm yolu değil maalesef.

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Özgür
Ben tamamen desteklemiyorum, evet discordu kapatmak kesin çözüm yolu değil fakat şantaja uğrayan çocuklar bi nebzede olsa rahat bi nefes almışlardır, özellikle twitter'ı takip ediyorlarsa. Şantaj vs. yapanlar ifşalanmadan önce kapatılsaydı gram desteklemezdim fakat çoğu kişi ifşalandıktan sonra, panel kullananların bilgileri ele geçirildikten sonra discordun kapatılması iyi olmuş, fakat dediğim gibi kesin bi çözüm yolu değil maalesef.
Zaten her bilgileri var Discord dışından da ulaşabilirler. Mesela hastane randevunu görüp o gün o hastaneye gelip yalnız kalmanı yalnız bir sokaktan geçmeni bekleyebilirler.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Alihan YILMAZ
Pislikleri engellemek Discord'un görevi. Engellemiyorlarsa, polikaları gereğince destekliyorlar.

Bir örnek vereyim, burada birine küfür edersen veya taciz edersen, anında engellenirsin. Doğru mu?

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Zaten her bilgileri var Discord dışından da ulaşabilirler. Mesela hastane randevunu görüp o gün o hastaneye gelip yalnız kalmanı yalnız bir sokaktan geçmeni bekleyebilirler.
yapabilecek cesaretlerinin olduğunu sanmıyorum özellikle son olaylardan sonra g*tlerinin yiyeceğini hiç sanmıyorum, hepsi kuru sıkı 15-16 yaşında çoluk çocuk

Gurkanpiro

80+ Platinum
cok haklılar bence gidip millet bilgilerimizin en dibine kadar ulasabılıyor dıscord uzlasmacı cıksa sucluların ıp adreslerını verse ıkı tarafta mutlu olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,597
Üyeler
163,526
Son üye
yunu656546
Top Bottom