Arama sonuçları: *

1. A

Instagram hesabım kendi kendine takip ediyor

Bu benim Facebook hesabımda oluyor. Sürekli Endonezyalı insanları takip ediyor. Çıkıyorum yine birileri geliyor. Hiç bir şeye bağlamadım Facebook’u ama sürekli gelip duruyor.
  2. A

Twitter Twitter premium neye göre para veriyor?

Ben de her gönderinin altında niye hep tikli kişilerin yorumu var diyorum ya. Bu yüzdenmiş. Bizim insanımıza da yeter ki beleş para de seve seve yapar hemen.
  3. A

youtube premiumdaki deneme ozellikleri nasıl kapatılır

Bu senlik veya premiumluk bir şey değil. YouTube yeni arayüzde bu görünüme geçmişti. Ama çok olumsuz yorum aldı. Sonradan geri çekti bu arayüzü. Zamanla eski görünüme kavuşur. Benim de böyle olmuştu, sonradan geri eski haline döndü.
  4. A

Youtube Premium ve Xbox Gamepass Zamlanıyor !

Çok iyi. Hala bedava. 👍
  5. A

5 kişi diye okumuştum 🤔
  6. A

Aile alın daha iyi. 5 kişi olup, kişi başı düşen ücret 23 TL'ye denk geliyor. Şu an en mantıklısı aile zaten. Bazı forum sitelerinde de aile üyelik toplama konuları var. Oradan alabilirsiniz. Xbox için ilk zam normal dedim ama bu son zam ile baya yükselmiş.
  7. A

YouTube premium'a zam geldi...

Yine çok da pahalı değil. YouTube'daki milyarlarca içeriğe ve milyonlarca şarkıya bu fiyata ulaşmak uygun bence. Diğer müzik platformlarına ek YouTube'daki düzenlenmiş Remixleri bile dinleyebiliyorsun yani. Olmayan şarkıları YouTube videosundan listene ekleyebiliyorsun vs bence gayet iyi. Yani...
  8. A

Nicegram uygulaması güvenli mi ?

Uzun süre kullandım, bir sorun yaşamadım.
  9. A

Technopat forum insanları neden çok kaba ?

Alla alla demek ki tek bırakan ben değilmişim. Benim gibi bir sürü insan varmış. 😂😂😂
Top Bottom