Arama sonuçları: *

1. Arsek

Instagram 💰Sizin en sevdiğiniz cümleler neler?💰

Cümle olarak en sevdiklerimi ve kedni hayatıma uyarladıklarımı atabilrim. "Sebeplerimi bilmiyorsan, Seçimlerimi yargılama..." "Nasıl davrandıkları için özür dilemek yerine, nasıl tepki gösterdiğin için özür dilemeni bekleyen insanlar tanıyacaksın. Bu insanlardan uzaklaş." "İlahi adalet var...
  2. Arsek

Sizce gerçekten bana dua eder mi?

AHAHAHHA 3 sonuc var ya beddua edecekler ya dua edip okadar dua ettik öğrencilerimize lütfen yardım edin çok açız diyerek din üzerinden acındırma yaparak dolandırılacaksınız yada bi zenci oturma organı videosu yollayacaklar
  3. Arsek

Youtube Aktif Çalışan Adblocker Önerisi

u blockun bi ayari vardi sanirsam yt den bulabilirsiniz
  4. Arsek

Sabah Kızla Buluşuyorum Taktik Lazım

Hocam hesap gelince bekleyin kız bi para kart fln çıkarırsa direk hepsini siz ödeyen ama öyle ellini çantasına atıp çantasını karıstırıyorsa bekleyin iyice bakalım napıcak
  5. Arsek

Sabah Kızla Buluşuyorum Taktik Lazım

öyle kişilerle işin ne ?
  6. Arsek

gizli hesaba bakmak istiyorum

havuz sistemi ile işliyor oyle siteler sevgilin veya sevdiğin kız herneyse böyle uyglamaları hiç girebiliceğini veya girdiğini düşünyorsan sansını dene 1693256553 girmediyse göremezsin yani
  7. Arsek

MrBeast ne yapıyor ?

zenginin parasi zugurdun cenesini yorar dedikleri bu olsa gerek adam onca sponsor aliyor ve kactane hesabi var sadece youtubede sonra yayin yapiyor inatada reklam yicek sirketleri yatirimlar daha sayiyim mi knk lutfen boyle bos bos yt icerik ureticilerin ne kadar kazandiklarini sorgulamaktan...
Top Bottom