Neler Yeni

Youtube Aktif Çalışan Adblocker Önerisi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,499
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam 300 e nerede buldun
Kendi sitesinden kanka ilk 1. fotoğraftaki yt premium sayfasına geliyorsun ordan Yıllık plan,aile planı veya öğrenci planı ile tasarruf edin e tıklayın
1698423196945.png

aşağıdaki gibi bi bölüm açılıcak ordan burdan yıllık planı seç ve tek çekim 300 tl veriyorsun sonrasında 1 sene boyunca kullanıyorsun
1698423245296.png

Dip not: daha önce kullanmış olup olmanız bir şey değiştirmiyor dc sağolsun onun yüzünden böyle bi açıklama yapıyorum

melidoas6

80+ Silver
uBlock yt kodu

youtube.com##+js (set, yt.config.openPopupConfig.supportedPopups.adBlockMessageViewModel, false)

youtube.com##+js (set, Object.prototype.adBlocksFound, 0)

youtube.com##+js (set, ytplayer.config.args.raw_player_response.adPlacements, [])

youtube.com##+js (set, Object.prototype.hasAllowed InstreamAd, true)
Bu kodu nereye yazıyoz

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan Doğan
Otomatik güncellemelerini açarsanız AdGuardın sıkıntı çıkmıyor. Ben kullanıyorum ama elle güncelleme yapıyorum. Otomatik güncellemeyi açın siz.

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Mustafa Polat
Bu kodu nereye yazıyoz
Sağ üstteki eklentiler tuşuna bas, uBlock'un yanındaki 3 noktaya tıkla, seçeneklere tıkla, filtrelerim kısmına tıkla, orada kod yazma yeri var, yapıştır ve kaydet.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
Ad guarda güncelleme geldi. Bugün bi baktım tekrar reklam engellemeye devam ediyor. Onu kullanın

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

liveria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yigit
2023 yılında papara kullanip öğrenci planına aylik 10 TL ödeyip satın alabilirsiniz hem avantajlı olur hem de böyle eklentiler ile uğraşmaya gerek kalmaz

CptSpork

80+ Bronze
Bu arada gerçekten Twitchde zaten izlediğiniz çok kanal yoksa abonelik 10 tl, turbo çok pahalı düşünülmez bile.
YouTube tarafında ise web de reklamı engelliyorsun ancak mobilde bunun bi yolu yok ve videoyu açar açmaz 2 reklam yedirdikleri için keyifli video seyredilmiyor. Ayrıca YouTube'nin bu işin peşine sağlam düşeceğini düşünüyorum. Twitch'de nası hiçbir adblock çalışmıyor ve özel uBlock script'e ihtiyaç duyuyorsak, YouTube'da da çok sağlam önlemler alınabilir. Bu yüzden premium mantıklı bence. Sipay - Nays ile cashbackli bir şekilde alınabilir.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
U block origin bir ayar ile çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular