Arama sonuçları: *

1. Atacaq

Spotify duo premium alınır mı

arkadaşlar selam kız arkadaşımla aynı hesaptan playlisti dinlemek istiyorum alınır mı birde bir sorum var mesela ben telefondan bir şarkı dinliyorum benim dinlediğim şarkıyı o duyacak mı yoksa o da istediğini dinleyecek mi ?
  2. Atacaq

Instagram Durduk yere şifre yenileme mesajı geldi

aynı hatayı bende bayadır alıyorum her hafta 4 5 kere değiştiriyorum instagramdan kaynaklanan bir sorun herhalde
  3. Atacaq

Instagram İnstagram sürekli şifremi değiştirmemi isitiyo

evet aynı hatayı bende yaşıyorum 1 haftada 5 6 kere oldu
  4. Atacaq

Tiktok Sosyal medya uygulaması değil veri toplama uygulaması

knk diğer uygulamalar genellikle arama geçmişini fln alıyor reklamlar için fakat tiktok bu bilgileri ve daha fazlasını alıyor *Telefon donanımı (işlemci türü, , donanım kimlikleri, ekran boyutları, dpi, bellek kullanımı, disk alanı vb.) *Ağla ilgili her şey (ip, yerel ip, yönlendirici mac...
  5. Atacaq

öncelikle teşekkürler konuya gelirsek çok haklısın bilgimi ne yapacaklar diyor
  6. Atacaq

zaten can abinin videosundan gördüm hemen koyuyorum
  7. Atacaq

arkadaşlar selam bi tane adam tiktoku incelemiş kodlarını incelemiş ve tiktokun ne olduğunu anlamış *Telefon donanımı (işlemci türü, , donanım kimlikleri, ekran boyutları, dpi, bellek kullanımı, disk alanı vb.) *Ağla ilgili her şey (ip, yerel ip, yönlendirici mac, mac'iniz, wifi erişim noktası...
Top Bottom