Neler Yeni

Instagram Durduk yere şifre yenileme mesajı geldi

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Arkadaşlar merhaba, durduk yere telefona şifre yenileme mesajı geldi. Bunun sebebi veya kaynağı nedir bilen var mı ? Hacklenmiş olma ihtimalim var mı ? Veya biri hesabı kendi sanıp denemiş olma ihtimali var mı? Ben ne olur ne olmaz 2F doğrulama açtım ancak banka hesaplarıma vs erişimleri olabilir mi ?

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
noyanz12
Bu ara çok hesap patlatıyorlar, ne olur olmaz bir mail ve şifre kontrolü yap.

Kadir_1987

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba, durduk yere telefona şifre yenileme mesajı geldi. Bunun sebebi veya kaynağı nedir bilen var mı ? Hacklenmiş olma ihtimalim var mı ? Veya biri hesabı kendi sanıp denemiş olma ihtimali var mı? Ben ne olur ne olmaz 2F doğrulama açtım ancak banka hesaplarıma vs erişimleri olabilir mi ?
Gelen maillere de itibar etmeyin.
Birebir aynısını yapıp gerçek siteymiş gibi link'e tıklattırıyorlar ve olan tam da o dakikadan sonra oluyor.
Link lere tıklamadığınız sürece ve bildiğiniz siteler dışın da sitelere giriş yapmadığınız sürece sıkıntı yaşamazsınız merak etmeyin.
İnstagram,facebook vb. platformlardaki reklamlara mümkün olduğunca tıklamayınız.
Google da arama yaptığınız herhangi biryerin sol tarafında "Reklam" ibaresi bulunan sitelere giriş yapmayınız vs.
Bu bahsettiklerime dikkat ettiğiniz takdir de dert etmeyin ;)

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı hatayı bende bayadır alıyorum her hafta 4 5 kere değiştiriyorum instagramdan kaynaklanan bir sorun herhalde
Gelen maillere de itibar etmeyin.
Birebir aynısını yapıp gerçek siteymiş gibi link'e tıklattırıyorlar ve olan tam da o dakikadan sonra oluyor.
Link lere tıklamadığınız sürece ve bildiğiniz siteler dışın da sitelere giriş yapmadığınız sürece sıkıntı yaşamazsınız merak etmeyin.
İnstagram,facebook vb. platformlardaki reklamlara mümkün olduğunca tıklamayınız.
Google da arama yaptığınız herhangi biryerin sol tarafında "Reklam" ibaresi bulunan sitelere giriş yapmayınız vs.
Bu bahsettiklerime dikkat ettiğiniz takdir de dert etmeyin ;)
Bu ara çok hesap patlatıyorlar, ne olur olmaz bir mail ve şifre kontrolü yap.
Bende dün şifre yenileme maili aldım bu hafta 2.
Dostlar mail değil, telefon numarama mesaj olarak geliyor.

Top Bottom