Arama sonuçları: *

1. B

dolandırıcı mı değil mi ?

Adam alenen dolandırıyor ,babanın oğluna bile evet mesajı atılmaz . Bir yerde bedava bir şey varsa oradaki ürün sensin diye kaç kere söylemek gerekiyor bilemiyorum ..
  2. B

Snapchatte yeniyim küçük bir sorum var

Benim bildiğim kadarı ile yok .
  3. B

Snapchatte yeniyim küçük bir sorum var

Hayır ,birçok kişiye de atmış olabilir tek sana da atmış olabilir . Galerisinden bir fotoğraf seçiyor ,onu da seçtiği kişilere gönderiyor.
  4. B

- Discord, yeni sistem ile sunucu sahiplerine para kazandıracak!

YouTube ,Twitcher'lara yine gün doğdu tabi
  5. B

instagram haclendi ve 1000 kişi takip etmiş ama sadece 500 ü çıkarabildim

Öncelikle e-postasına sahipsen 2 adımlı Google doğrulamasını telefonuna indirip Instagram hesabına kur. Kurduktan sonra şifreni değiştir . Bunları yaptıktan sonra hesabına erişimi kısıtlamış olursun. Takip ettiğin kişileri çıkarma mevzusuna gelecek olursak,bir anda 1000 kişi çıkarmana izin...
  6. B

instagramdan engel yedim

Takipçi arttırma veya hareket izleyen bir program kullandın mı? Hesap uzerinde çok fazla etkinlik olduğu için muhtemelen kısıtlamışlar.
  7. B

Technopat rezilliği!

Burası TP Adalet sarayı değil dostum.
  8. B

Edit için hangi sosyal medyayı kullanmalıyım

İnstagram ve üzülerek önerim Tiktok. Bu ikisinde ne izlediğini değil de önüne geleni izleyen bir kitle var,çok rahat yükselirsin. Keşfete filan düşmek de çok kolay.
  9. B

Donanım arşivi discord sunucusuna giremiyorum

Discord moderatör ekibe durumu ilettim. Banlanacak bir harekette bulunmadıysan ve kural ihlali yapmadıysan incelerler ,sorunu çözerler .
  10. B

İnstagram kendi kendine takip

2 İhtimal var: Daha önce herhangi bir takip uygulaması kullanıyorsanız hesaba da oradan giriş yaptıysanız hesabınız başka biri tarafından kontrol ediliyor ve devamlı takip ediliyordur birileri. 2. ihtimale geçecek olursak ki bu daha düşük ihtimal :Örneğin bir sayfayı takip ettiniz ve sayfa...
Geri