emirfurkan1907
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 544
beyler bunun sebebi nedir anlayamadım
Takipçi arttırma veya hareket izleyen bir program kullandın mı?beyler bunun sebebi nedir anlayamadım
Alıntıyı görüntüle
hayır kullanmadım gairp kısmı da oTakipçi arttırma veya hareket izleyen bir program kullandın mı?
Hesap uzerinde çok fazla etkinlik olduğu için muhtemelen kısıtlamışlar.
yapmadım kiYazıyor orda hesabını daha fazla beğenme ve takipçi elde etmene yardımcı olan hizmetle paylaşmak topluluk kurallaramıza aykırıdır diye
Her hangi bir gizli profil görme uygulamalarına giriş yaptın mı veya instagram diye daha farklı yerlere bilgilerini girdin mihayır kullanmadım gairp kısmı da o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yapmadım ki
Hesabınıza sizden başka kişiler varmıydı veya hedap bilgileriniz bir başkasının elindemi onlarda yapmış olabilirler yoksa durduk yere gelmez bu siz yapmadıkçahayır kullanmadım gairp kısmı da o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yapmadım ki
Kullanmışsın işte..arkadaşlar aero insta kullanıyoırum onla ilgili olabilir mi acaba
Büyük ihtimalle olabilir. Sonuçta 3. parti bir uygulama.arkadaşlar aero insta kullanıyoırum onla ilgili olabilir mi acaba
Kullanıyorsun işte neden kullanmadım diyorsun.arkadaşlar aero insta kullanıyoırum onla ilgili olabilir mi acaba