Arama sonuçları: *

1. Eren Eser

snapchat hakkında bilgi verir misiniz ?

Bilmiyordum ama çoğu kişi nude atıyor o yüzden böyle dedim muhabbet edip sonrasında amaç bel altı oluyor o yüzden dedim
  2. Eren Eser

snapchat hakkında bilgi verir misiniz ?

Nude atma yeri değil mi?
  3. Eren Eser

Youtube Kanalım İzlenmiyor Ne Yapmalıyım?

Democracy 4 çekebilirim belki sevilir
  4. Eren Eser

Şu sıralar popüler olarak hangi oyunlar oynanıyor? 1620981700 Oyun ve eğitici
  5. Eren Eser

şu ana kadar tüm videolar 50 bin izlendi onun dediğini yapıcam
  6. Eren Eser

Fazla izleyen olmadığı için takipçi de yok fazla çektiğim videolar genelde oyun videoları ve eğitim tarzı videolar yani mikrofon driver nasıl indirilir gibi 2 tarz video çekiyorum başka ne çekebilirim?
  7. Eren Eser

Evet arkadaşlar eylül ayından beri hiç ara vermeden videolar çekiyorum kanalda 203 video var ama abone sayım 643'de kaldı sizce ne yaparsam kanalım gelişir? her hafta 2 ya da 3 video atıyorum
  8. Eren Eser

İnstagramda yaklaşık 200 takipçisi olan bir hesabim var

toplu alıp indirimli fiyata alıp normal fiyata satıp ordan kar kovalayabilirsin tabi kesin alıcaklar diye bir şey yok eğer ticarete yatkın biriysen risk alıcaksın ben de ortaokulda sosyal medyada böyle satışlar pek popüler olmayınca ve kredi kartı gibi ödemelerden sakınıldığı için somut olarak...
  9. Eren Eser

10tl ile instagrama reklam verip takipçi sayısını arttırıp satışlara başlayabilirsin
  10. Eren Eser

şansın varsa %10 ihtimal falan 200 takipçi çok az bir de etkileşimi ne durumda?
Top Bottom