Neler Yeni

İnstagramda yaklaşık 200 takipçisi olan bir hesabim var

Egenazir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege Nazır
Selamlar instagramda yaklaşık 200 takipcilik bir hesabım var ayrıca bir discord kanalım var 140 üyesi var ismi playlog turnuva açmayı planlıyorum cs:go turnuvası giriş ücreti kişi başı 5 tl olacak ödül 300 tl sizce katılım olur mu yoksa başka bir etkinlik mi yapayım

Onurkotlutok05

80+ Gold
Ücretli ise pek katılım olmaz

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Selamlar instagramda yaklaşık 200 takipcilik bir hesabım var ayrıca bir discord kanalım var 140 üyesi var ismi playlog turnuva açmayı planlıyorum cs:go turnuvası giriş ücreti kişi başı 5 TL olacak ödül 300 TL sizce katılım olur mu yoksa başka bir etkinlik mi yapayım
Ücretli ise kimse katılmaz knk

Egenazir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege Nazır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki bu takipciyi nasil değerlendirebilirim

Ogzhnknr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuzhankanar
Selamlar instagramda yaklaşık 200 takipcilik bir hesabım var ayrıca bir discord kanalım var 140 üyesi var ismi playlog turnuva açmayı planlıyorum cs:go turnuvası giriş ücreti kişi başı 5 TL olacak ödül 300 TL sizce katılım olur mu yoksa başka bir etkinlik mi yapayım
Odulu attir biraz ilk başlarda zarar edersin ama illaki ileride buyursun

Egenazir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege Nazır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki biseyler satabilir miyim e pin vb seyler

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
etkileşim iyi durumda hikayeler 150 civarı görülüyor postlarda 100 u geçiyor
10tl ile instagrama reklam verip takipçi sayısını arttırıp satışlara başlayabilirsin

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
nerden tedarikçi bulabilirim
toplu alıp indirimli fiyata alıp normal fiyata satıp ordan kar kovalayabilirsin tabi kesin alıcaklar diye bir şey yok eğer ticarete yatkın biriysen risk alıcaksın ben de ortaokulda sosyal medyada böyle satışlar pek popüler olmayınca ve kredi kartı gibi ödemelerden sakınıldığı için somut olarak satıyordum e pin csgo hesap ticaret yapıyordum hocalara falan gidince bir şey olmadan bırakmıştım iyi kar etmiştim

Egenazir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege Nazır
toplu alıp indirimli fiyata alıp normal fiyata satıp ordan kar kovalayabilirsin tabi kesin alıcaklar diye bir şey yok eğer ticarete yatkın biriysen risk alıcaksın ben de ortaokulda sosyal medyada böyle satışlar pek popüler olmayınca ve kredi kartı gibi ödemelerden sakınıldığı için somut olarak satıyordum e pin csgo hesap ticaret yapıyordum hocalara falan gidince bir şey olmadan bırakmıştım iyi kar etmiştim
tamam teşekkür ederim

Top Bottom