Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

Discord keyfi banladı.

Panel falan kullandın mı sattın mı taciz falan çocuk güvenliği ihlali diyor
  2. Göktürk ArdaHan

Discord keyfi banladı.

Bu yüzden bir ortamı karıştıracaksanız yan hesap ile karıştırın
  3. Göktürk ArdaHan

Discord Türkiye'de açıldı mı?

Bende açılmışa benzemiyor sil yükle mi yapsam
  4. Göktürk ArdaHan

Instagram Instagram'da yardım gerek

Akılda soru değilde sanki hesaplar gitmiş gibisinden
  5. Göktürk ArdaHan

Direk engelleyemem beni ciddi şekilde kırmadı veya insanlar tek bi tartışma yüzünden direk engellenemez ve bende engelleyemem zaten zamanla sohbeti bitirip unutturtucam kendimi bitti gitti zaten şuan bile şu 4 günde sohbeti kestim gibi neredeyse
  6. Göktürk ArdaHan

Birisi var yavaş yavaş sohbeti kesiyorum ve bi wp de bi instada ekli insta üzerinden şimdi hesabı kapatsam yeniden açsam ona bildirim düşüyor diye biliyorum hesabıda pek kapatasım yok ama mecbur veya hesabım banlanmış kapatılmış görünümünü ona nasıl veririm baktığında nasıl böyle bi görünüm alır...
  7. Göktürk ArdaHan

Kızla İletişim Kurma Taktikleri

Kız senle bir sohbet başlatmak istemiş sen kıza konuşma diye yumruk atmışsın gibi kendini ağırdan sal işte yanlış tepki verdiysem pardon yeni tanıyorum sizi isterseniz takip'de edebilirsiniz pardon de bırak gerisini o yazar
  8. Göktürk ArdaHan

Video(Yayın) İçeriği Hakkında Fikrinizi merak ediyorum 🙂

Ben 3 senedir böyledim daha bıraktım o işi
  9. Göktürk ArdaHan

Valla ben dünyanın heryerini gezsemde aynıyım olmuyo insan içinde her zaman birşeyin boşluğunu hissediyor ve bu boşluk onu kendine çekiyor hafta sonları işe gitmeyeyim gün bitmiyor gün bitse ne olcak diye düşünüyor insan uykular kabus oluyor nefes alamıyor evren öylebi yaratılış üzerine kuruluki...
  10. Göktürk ArdaHan

Onlar zaten bende oturdum star kötü güçlere karşı izliyorum😂
  11. Göktürk ArdaHan

Ben hafta sonları gün bitsin diye uğraşıyom çevre arkadaş yok bir şey yok bilgisayarı açıyom o bana bakıyo ben ona sıkıntıdan daralıyom.hayat sıkıcı
  12. Göktürk ArdaHan

O bendede yok hayalimdeki sistem karşımda ama o hayalleri kuran çocukluk hevesim çoktan öldü malesef
  13. Göktürk ArdaHan

🔴 Discord'a Erişim Engeli Getirildi🔴

Ben anlamadım hükümet kafasına göre nasıl karar veriyor uygulama içi çalışan insanlara özel mağazadan içerik almış insanlara nasıl bi açıklama yapabilecekler acaba çok fazla insan işinden oldu bunların hesaplarını emeklerini nasıl verebilecekler uygulamayı kapatmak mevcut olan 901 gibi grupları...
  14. Göktürk ArdaHan

Bu konuda mantık ne?

Bütçesi var haklısın bütçeye kötüyü almaması için uyardın
  15. Göktürk ArdaHan

Kıza İlk Mesaj Ne Atmalıyım?

Bunu yaz ama bunu yazmadan önce kız nasıl bi kişiliğe sahip bil gir canlı yayın falan açıyorsa konuşma şekline falan bak neylere ilgi alanı varsa ona doğru yönelerek sohbeti başlat mesela merhaba tanışalım'mı? Yaz sonrasında olur derse örneğin burçlara inanıyorsa de burçlara ilginiz olduğunu...
  16. Göktürk ArdaHan

Yok merhaba tanışalım'mı yaz ben bu şekil çok sohbet başlattım
  17. Göktürk ArdaHan

Aranızda hiçbir sohbet yokken bu şekilde bir yaklaşım dili kullanman kızı senden uzaklaştırır ilk başta düzgünce selam ver ufaktan ufaktan konuşmaya başla
  18. Göktürk ArdaHan

🟠 Jahrein tutuklandı!

Afedersin ana her ota pokada açılmaz iyi oldu
Top Bottom