Neler Yeni

Instagram Instagram'da yardım gerek

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,474
İsim
Arda doğan
Birisi var yavaş yavaş sohbeti kesiyorum ve bi wp de bi instada ekli insta üzerinden şimdi hesabı kapatsam yeniden açsam ona bildirim düşüyor diye biliyorum hesabıda pek kapatasım yok ama mecbur veya hesabım banlanmış kapatılmış görünümünü ona nasıl veririm baktığında nasıl böyle bi görünüm alır veya hesap açsam yeniden ona bildirim gitmesini nasıl engellerim kırmak istemiyorum direk engelleyemem

Son düzenleme:

Farukskrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Faruk ŞEKERCİ
Birisi var yavaş yavaş sohbeti kesiyorum ve bi wp de bi instada ekli insta üzerinden şimdi hesabı kapatsam yeniden açsam ona bildirim düşüyor diye biliyorum hesabıda pek kapatasım yok ama mecbur veya hesabım banlanmış kapatılmış görünümünü ona nasıl veririm baktığında nasıl böyle bi görünüm alır veya hesap açsam yeniden ona bildirim gitmesini nasıl engellerim kırmak istemiyorum direk engelleyemem
engelle

Valve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Berke Yıldız
Çok çocukça hareketler şuan böyle tavır alırsanız ileri de bu hastalığa dönüşür hocam direkt engelliyeceksin.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,474
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok çocukça hareketler şuan böyle tavır alırsanız ileri de bu hastalığa dönüşür hocam direkt engelliyeceksin.
Direk engelleyemem beni ciddi şekilde kırmadı veya insanlar tek bi tartışma yüzünden direk engellenemez ve bende engelleyemem zaten zamanla sohbeti bitirip unutturtucam kendimi bitti gitti zaten şuan bile şu 4 günde sohbeti kestim gibi neredeyse

redjohn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hakan Yivus
Kırmamak adına yapacağınız bu eylem aslında karşınızdaki kişiyi daha çok kırabilir. Kimse karşısındaki kişiden, düşüncelerini açıkça dile getirmesinden ziyade düzenbazca bir şekilde ifade etmesini istemez. Açıkça konuşup muhabbeti kesebilirsiniz. Böylelikle karşınızdaki kişinin de aklında bir soru işareti bırakmamış olursunuz. Kişiyi direkt engellemeyi tasvip etmiyorum.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,474
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kırmamak adına yapacağınız bu eylem aslında karşınızdaki kişiyi daha çok kırabilir. Kimse karşısındaki kişiden, düşüncelerini açıkça dile getirmesinden ziyade düzenbazca bir şekilde ifade etmesini istemez. Açıkça konuşup muhabbeti kesebilirsiniz. Böylelikle karşınızdaki kişinin de aklında bir soru işareti bırakmamış olursunuz. Kişiyi direkt engellemeyi tasvip etmiyorum.
Akılda soru değilde sanki hesaplar gitmiş gibisinden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,244
Üyeler
166,903
Son üye
EmreGN55
Top Bottom