Arama sonuçları: *

1. Hudzell

İzlenme saati neden artmıyor ?

Hocam shortslardan gelen saatler buraya eklenmez eğer öyle ise. Öbür türlü eğer bu izlenme süresine daha yeni ulaştıysanız 1 hafta içinde yansıyacaktır. Peki sorabilir miyim kanalınız nedir incelemek isterim ben de bu tarz şeylerle uğraşıyorum başkalarının performansını merak ediyorum eğer size...
  2. Hudzell

Video(Yayın) İçeriği Hakkında Fikrinizi merak ediyorum 🙂

Kesinlikle doğa içinde yemek yapma videoları üretirdim. Youtube'da karadenizli diye bir adam vardı tam nickini hatırlamıyorum. İçeriklerindeki ses görüntü kalitesi çok iyi ve mükafatını beğeni, izlenmelerle alıyor zaten.
  3. Hudzell

🚨 TİKTOK'UN DA KAPATILMASI AN MESELESİ! 🔥

Bunların kapatılmasını destekleyenler sadece cahil kesim olacaktır. İçeriğini ben de asla desteklemiyorum ama artık Tiktok da İnstagram, Twitter gibi aktif bir sosyal mecradır. Bu hareketler adım adım sadece özgürlüğü kısıtlamak için yapılıyorken şuan bu söylemler ile halkın nabzını yokluyorlar...
  4. Hudzell

WhatsApp grubu isim önerisi alabilir miyim?

Bizim dc sunucusunun adı la
  5. Hudzell

Instagram Show Yapan influencer Ve YouTuber

Tam bunlara içerik çıkartabilecek bir şey vardı elimde güzel hit veren. Allah'tan iletişime geçmemişim. Reziller.
  6. Hudzell

Boşver bakma gereksiz hit verme. Yardıma gidiyoruz diye sürüyle insanla video çektiler sonra 5 parmağımın 5'ini geçmeyen miktarda yardımda bulundular. KOCA KANAL OLARAK.
  7. Hudzell

YEMİN EDERİM TAHMİN ETMİŞTİM. SON ZERRESİNE KADAR HAKLI ABDULLAH ABİ..
  8. Hudzell

Instagram notlar kismi yok

Bazı eski hesaplarda yeni özellikler nasılsa bulunmuyor. Alt bir hesap açıp bakmayı dener misiniz ?
  9. Hudzell

Youtube ve Tiktok algoritmasından anlayan var mı ?

Reklamı oyunun kendi platformunda vereceğiz orası ayrı. Bu tarz sosyal medyalarda reklam vermek için yeterli bütçemiz yok.
  10. Hudzell

Youtube ve Tiktok algoritmasından anlayan var mı ?

Dostlar ilerideki aylarda yapım aşamasındaki oyunumuz tamamlanmış olacak. Bu oyunun daha hızlı popülerleşmesi adına Tiktok ve Youtube üzerinden tik almaya ihtiyacımız var. Çünkü yabancı ve çocuk - ergen arasında bir kitleye genel olarak hitap edeceğiz. Ancak bu 2 platformda videolar neye göre...
  11. Hudzell

İnstagram belli dmleri nasıl gizlerim ?

İnstagramda belli kullanıcılarla olan dmleri nasıl gizleyebilirim ?
  12. Hudzell

Instagram İnstagramdan Hesap Aldım. Dolandırıldım.

Kolay diye biliyorum.
  13. Hudzell

Discord RTC Baglaniliyor sorunu

Kaldırıp kurmayı denediniz mi ?
  14. Hudzell

İnstagram, Tiktok vb. sosyal medyalar takipleşme etkinliği

Ben başlıyorum. h4kandmn İnstagram ve tiktok üzerinden bulursunuz zaten. Shitpostcuyum ağlamayın sonra o.O2
  15. Hudzell

İnstagramda kimlik bilgilerinin satılması

Doğru, neredeyse herkesin erişimine açık zaten. Birazcık araştırma yetiyor.
  16. Hudzell

Snapchat galerideki videoyu nasıl snap atabilirim

Atamazsın. Ama bunu sağlayan bir efekt vardı diye hatırlıyorum araştırıp bulmak lazım.
  17. Hudzell

Biri takip etmemesine rağmen neredeyse tüm ST lerime bakıyo ? kafayı yiyecem

Aslında fixlenmediler. Sadece yeterli düzeyde kombinasyon ve işlemci gücüne ihtiyaç var. Ama o da sende yok.
  18. Hudzell

Bruteforce yapabilirsin. Milyarlarcalık kombinasyon içeren worldlistler var. 10 GB'a da var 100 GB'a da. Ama linux aracılığıyla kullanabiliyorsun diye biliyorum.
  19. Hudzell

Hesaba erişirsen giriş yapılı olan cihazlar bölümünden belki bulursun.
Geri