Arama sonuçları: *

1. ImToretto

Whatsapp Kendine Mesaj Atma Özelliği Kaldırıldı Mı?

En mantıklısı bence bende eski bir grup var oraya atıyorum :D
  2. ImToretto

Whatsapp Kendine Mesaj Atma Özelliği Kaldırıldı Mı?

:D :D iPhone üstünden denedim. Hala Atılabiliyor. Eğer olmazsa bir grup kurun (1 kişi ekleyin) sonra onu çıkartın grupta siz kalın ve o gruba atın.
  3. ImToretto

Discord Kategori nasıl Oluyor

Merhaba, Klasör şeklinde ayırabilirsiniz. Üst Üste sürüklüyorsunuz ve klasör oluyor ve daha sonra sağ tık ile klasör ayarları diyerek (renk ve klasör ismini değiştirebilirsiniz.)
  4. ImToretto

Takip ettiğim kişiler azalmıyor?

maalesef bir bilgim yok ustam o konuda üzgünüm. Bende kendi kendine sorun çözülmüştü bir süre kimseyi ne takipten çıkmaya çalıştım ne gelen takipleri onaylamaya çalıştım ne de birini takip etmeye çalışmıştım.
  5. ImToretto

Takip ettiğim kişiler azalmıyor?

Hesapta takip etme ve takip kaldırma engeli olabilir, eski bot basılmış hesabımda da öyle olmuştu 2 3 hafta sonra kendiliğinden düzelmişti. Bende yavaş yavaş çıkartmaya başlamıştım.
  6. ImToretto

Discord Nitro %177 Zam!

Konu daha önce açılmıştı ama bilgilendirme için tekrardan teşekkürler.
  7. ImToretto

WHATSAPP'I BİLGİSAYARA BAĞLAYAMIYORUM

sağlık olsun o zaman çözüm yolu kalmadı umarım düzelir bir an önce :peepokalp:
  8. ImToretto

bilgisayarları mobil veriye bağlayıp dener misiniz kankam.
  9. ImToretto

Şirketin başka bilgisayarlarında aynı sorun var mı onu da kontrol ettin mi kanka?
  10. ImToretto

Merhabalar Semih Reisim, Whatsapp QR kodu sıfırlamayı denedin mi. Ayarlar>Adının Yanındaki QR kod Simgesine dokun>Diğer seçeneklerden QR kodu sıfırla olması gerek.
  11. ImToretto

Instagram Hesabım Sebepsiz Yere Ceza Yiyor

Evet hocam. uygulama yükleyip başka hesaba giriş yapmışsanız hesabınız bu havuza düşmüş ve takipçi beğeni sitelerine satılmış olabilir mümkünse şifrenizi değiştirin sonra günün geçmesini bekleyin.
  12. ImToretto

Instagram Hesabım Sebepsiz Yere Ceza Yiyor

Hesabınız üzerinden eskiden veya yakın zamanda takipçi sitelerine girdiniz mi?
Top Bottom