Neler Yeni

Instagram Hesabım Sebepsiz Yere Ceza Yiyor

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
Hesabım ekimin başından beri engel yiyip duruyor, 15 Ekim de bitecek diye önemsemedim fakat ayın 15inde 25 ekime ertelendi neyse dedim ,bu sefer de 25 Ekim de 1 Kasım a ertelendi yine umursamadım, bu sefer 10 Kasım a ertelendi. Beğenme ve takipleşme özelliklerini kullanamıyorum şuan da. Küfür veya Topluluk... ihlali de yapmadım.
Küfür edip içimden söveceğim nerdeyse. 😂😁 Bilen varsa yardım lütfen

Ekler

• Screenshot_2022-11-03-14-59-37-16.jpg
    Screenshot_2022-11-03-14-59-37-16.jpg
    247.1 KB · Hit: 51

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Hesabım ekimin başından beri engel yiyip duruyor, 15 Ekim de bitecek diye önemsemedim fakat ayın 15inde 25 ekime ertelendi neyse dedim ,bu sefer de 25 Ekim de 1 Kasım a ertelendi yine umursamadım, bu sefer 10 Kasım a ertelendi. Beğenme ve takipleşme özelliklerini kullanamıyorum şuan da. Küfür veya Topluluk... ihlali de yapmadım.
Hesabınız üzerinden eskiden veya yakın zamanda takipçi sitelerine girdiniz mi?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
hesabınız ile herhangi bir takipçi uygulamasına sitesine veya örneğin takibi bırakanlar uygulamalarına vs giriş yaptıysanız böyle olur veya çok fazla kişiyi takip ediyor yada çıkıyorsanız o yüzden olur

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesabınız üzerinden eskiden veya yakın zamanda takipçi sitelerine girdiniz mi?
Hocam girdim ceza yiyince sildim uygulamayı. Fakat halen devam ediyor cezam sürekli ertelenip uzuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hesabınız ile herhangi bir takipçi uygulamasına sitesine veya örneğin takibi bırakanlar uygulamalarına vs giriş yaptıysanız böyle olur veya çok fazla kişiyi takip ediyor yada çıkıyorsanız o yüzden olur
Uygulamayı yükledim 😄 ondan diyorsunuz yani, peki çözümü yok mudur sürekli böyle devam edecek mi?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Hocam girdim ceza yiyince sildim uygulamayı. Fakat halen devam ediyor cezam sürekli ertelenip uzuyor

Uygulamayı yükledim 😄 ondan diyorsunuz yani, peki çözümü yok mudur sürekli böyle devam edecek mi?
uygulamadan çıkış yapın silin , hesabınızın şifresini değiştirin 1 hafta sonra düzelir bu sorun.

uygulamadan çıkış yapın silin , hesabınızın şifresini değiştirin 1 hafta sonra düzelir bu sorun.
eğer yine düzelmez ise 1 hafta sonra hesabı silip geri açın düzelecektir %100

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek

Evet hocam. uygulama yükleyip başka hesaba giriş yapmışsanız hesabınız bu havuza düşmüş ve takipçi beğeni sitelerine satılmış olabilir mümkünse şifrenizi değiştirin sonra günün geçmesini bekleyin.

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocam. uygulama yükleyip başka hesaba giriş yapmışsanız hesabınız bu havuza düşmüş ve takipçi beğeni sitelerine satılmış olabilir mümkünse şifrenizi değiştirin sonra günün geçmesini bekleyin.
Sağ olun şifreyi değiştim şimdi 10 kasımı bekleyelim 😄

Top Bottom