Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

Kast Ajansından Teklif Geliyor Bu Neyin Nesi

Adam para almıyorum dedi anlaşma yapıyoruz komisyon alıyorum diyor bilmiyor ki karşısında ben varım 😃 sözleşme maddelerinde geçirecek onu bunu uğraş dur bu aralar bu ajans olayları çok artmış
  2. Kürşat K.T.K

LinkedIn'e de 3 bin takipçi yapmış Instagram da 8bin kasmiş hep belli
  3. Kürşat K.T.K

Küfür edesim gelmiş olabilir 😂
  4. Kürşat K.T.K

Ya 2 sefer bu adam bana yazıp duruyor modellik vs düşünür müsün diye profiline vs baktım bişeyler yapmış internet den de baktım firmasına vs var ama bu tip adamlar bana hiç güven vermiyor adama küfürü basıp yollasam bana dava açar mı 😂 https://www.facebook.com/share/UYJ5CxdSxAY7Gb9V/
  5. Kürşat K.T.K

Discord Kapatıldı! NEDEN? Erişim Engeli Çözüm DEĞİL

Çok iyi oldu bence ama açılacak geri sorusturma olduğu için kapalı bu da çok doğal hatta tiktok da kapansın en pis olaylar orada dönüyor devletin kapatmış olması kötü bişey değil saçma sapan konuşmayın olması gereken bu başka ülkede olsa neden kapanıyor demezsiniz 85/90 milyon insanı tek tek...
  6. Kürşat K.T.K

Kıza İlk Mesaj Ne Atmalıyım?

İlk yazan sen olma tecrübe konuşuyor 😂
  7. Kürşat K.T.K

Discord Deleted User Birini Nasıl Buluruz

Kardeşim böyle şeylere pek inanmayin kendinizi kandırıp kendinizi boş yere üzüyorsunuz şimdiki devir çok farklı algılara sahip çoğu insan kandırıp oyalama peşinde gerçek sevgiyi böyle sanal yerlerden aramayın bosverin boş şeyler bunlar
  8. Kürşat K.T.K

Ben sosyal medyayı öyle kullanmıyorum bile karı kız için konuştuğum kız da yok bunun için vallahi çaba harcamıyorum kısmetse zaten karşıma çıkar herşeyin hayırlısı olsun
  9. Kürşat K.T.K

Kız güzeldi Allah var voleybolcu filan bende spor ile ilgili bişey sordu sonra sohbet ettik öyle baktım kızın niyeti farklı biraz daha konuştu sonra daha yazmadı dalga geçtiğini biliyorum zaten kırmak istemedim bende o yazınca cevap veriyordum ayıp olmasın diye yoksa benim için çokta önemli...
  10. Kürşat K.T.K

Yoo yazdı kız da türk babası Fransız annesi Türk birkaç gün yazdı sonra yazmadı ben de yazmıyorum kız ölmüşü değilim napim keyfî bilir 😂
  11. Kürşat K.T.K

Sağol canım kafaya takmasina gerek yok ya insanları anlamak dünyanın en zor işlerinden ben artık hiç takmıyorum en güzeli 😄
  12. Kürşat K.T.K

Canımsın teşekkür ederim valla bu ara iş spor ev arası mekik dokuyorum eskisi gibi girmiyorum artık
  13. Kürşat K.T.K

Bana da bir kız yazmıştı Fransa dan birkaç gün yazdı ben öyle pas vermedim pek sonra bir daha yazmadı kaç gün oldu online oluyor bende ona yazmıyorum dalga geçiyor olabilir salla geç boşver daha kaliteli insanlar ile iletişim kur oyun vs boş iş zaten
  14. Kürşat K.T.K

Saçma sapan bir konu ya boşver kardeşim daha önemli işler var bu hayatta
  15. Kürşat K.T.K

Olayı anlamadım ki çocuğu bulup ne yapacaksın öldüğünü nereden çıkardın seni ne ilgilendiriyor bu konu onu hiç anlamadım
  16. Kürşat K.T.K

📢 INSTAGRAM 21:30 DA AÇILIYOR 📢

Yok be canım benim ben kızlardan hoşlanıyorum yanlış anlamayın 😅
  17. Kürşat K.T.K

Tm olsun canın sağolsun
  18. Kürşat K.T.K

Yemek parası benden bulun getirin sinema parası da benden daha ne yapım 😄
  19. Kürşat K.T.K

Sen bul bana gönder gerisi bende 😅