Neler Yeni

Discord Deleted User Birini Nasıl Buluruz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
:D olması gereken
Kız güzeldi Allah var voleybolcu filan bende spor ile ilgili bişey sordu sonra sohbet ettik öyle baktım kızın niyeti farklı biraz daha konuştu sonra daha yazmadı dalga geçtiğini biliyorum zaten kırmak istemedim bende o yazınca cevap veriyordum ayıp olmasın diye yoksa benim için çokta önemli değil olmuş olmamış

• Hahaha
Reaksiyonlar: fox1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Olm yazıyormuş abim pas vermemiş ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bencede
Ben sosyal medyayı öyle kullanmıyorum bile karı kız için konuştuğum kız da yok bunun için vallahi çaba harcamıyorum kısmetse zaten karşıma çıkar herşeyin hayırlısı olsun

senahssy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Sena Hassoy
ARKADAŞLAR, sanırım gerek kalmadı artık araştırmaya... Kardeşi olduğunu düşündüğümüz birine yazdım(23). Ona çocuğun fotosunu atıp durumu anlattım, ulaşamadığımı, merak ettiğimi, hoşlandığımı. Kendisi polis memuru imiş, öyle dedi. Ona abisini sordum(ki bana çocuk 25im demişti, kardeşi dedi abim 28 yaşında???), başta süphe ile yaklaşıp kendimi tanıtmamı istedi, öyle yaptım. 1 saat sonra beni ENGELLEDİ???!?!??
Kesin doğru kişiye yazdık, abisini arayıp durumu bildirdi ve herif de engellemesi gerektiğini söyledi. Bu kadardır sanırım. Başka bi tahminim yok(belki de yanlış kişiye yazdık ve herif bu kim *** diyip engelledi? Daha fazla rahatsız etmemem için?). Gerçekten kafayı yiyeceğim.
Herkese çok teşekkür ederim, zamanınızı ayırdığınız için minnettarım. Umudu kestim ben iki zırlayıp unuturum artık. İyi günler diliyorum herkese, tekrardan teşekkürler 💖...

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Yusuf E Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Ryzen 5 5500 | Asus Prime B450M-K II | Kingston Fury 32GB(2X16) | Pny Nvidia GeForce RTX3060TI 8GB | 500Gb MLD M300 NVMe m.2 | 500GB SEAGATE HDD | Zoko Melody X | SteelSeries Rival 600 | Mizar MZ60 Gateron Brown | KlasseGear Longteng Huoyun
ARKADAŞLAR, sanırım gerek kalmadı artık araştırmaya... Kardeşi olduğunu düşündüğümüz birine yazdım(23). Ona çocuğun fotosunu atıp durumu anlattım, ulaşamadığımı, merak ettiğimi, hoşlandığımı. Kendisi polis memuru imiş, öyle dedi. Ona abisini sordum(ki bana çocuk 25im demişti, kardeşi dedi abim 28 yaşında???), başta süphe ile yaklaşıp kendimi tanıtmamı istedi, öyle yaptım. 1 saat sonra beni ENGELLEDİ???!?!??
Kesin doğru kişiye yazdık, abisini arayıp durumu bildirdi ve herif de engellemesi gerektiğini söyledi. Bu kadardır sanırım. Başka bi tahminim yok(belki de yanlış kişiye yazdık ve herif bu kim *** diyip engelledi? Daha fazla rahatsız etmemem için?). Gerçekten kafayı yiyeceğim.
Herkese çok teşekkür ederim, zamanınızı ayırdığınız için minnettarım. Umudu kestim ben iki zırlayıp unuturum artık. İyi günler diliyorum herkese, tekrardan teşekkürler 💖...
olay çok bağladı beni film gibi kafada canlandı sanki charmquell videosu izliyormuş gibi

MiracleM2

80+
Ya abla niye bu kadar takıntılısın sanal alemden görüşmemi olur iyimisin, git realden görüş de neden sanal

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kardeşim böyle şeylere pek inanmayin kendinizi kandırıp kendinizi boş yere üzüyorsunuz şimdiki devir çok farklı algılara sahip çoğu insan kandırıp oyalama peşinde gerçek sevgiyi böyle sanal yerlerden aramayın bosverin boş şeyler bunlar

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,310
İsim
Donald
emin ol sendeki bilgiler doğru değildir

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
Twitter'dan tanıştık. Oradan dc'ye geçtik. Sonra hoşlaştık numaralaştık bu kadar. Bu ayın sonunda reel görüşecektik. :( hiç görüşmedik daha öncesinden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yuh, yalnızca şu an aktif olmayan numarasına sahibim. Adresini bilmiyorum. Muhtemelen bu kadar az bilgi ile bir şey çıkmaz ? Di mi?
kendisinin ulaşmasını bekleyebilirsin

Son düzenleme:

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Müge Anlıya başvur ;) :)

jesia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Çağrı Arslan
Amatör çapkın ya tt kullanıyordu yeni açmıştı dc yi muhtemelen bilmiyordu sena sayesinde indirdi insta yok Facebook yok wp yok kullanmıyor. (hawli😎)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom