mfm125
80+ Silver
Haklısın ama bı abimiz olarak senden de yorum almak istedimSaçma sapan bir konu ya boşver kardeşim daha önemli işler var bu hayatta
Haklısın ama bı abimiz olarak senden de yorum almak istedimSaçma sapan bir konu ya boşver kardeşim daha önemli işler var bu hayatta
bir şey sorucam asosyal misiniz internette tanışıyorsun bi kaç ay konuşuyorsun daha soy adını bilmediğin birini seviyorum diyip aramaya çalışıyorsunÇocuğu seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum, aslında cevap almak istiyorum. Nasıl bir insan ŞAK diye yok olabilir ki? Aklım almıyor ilk defa yaşıyorum böyle bir şey olgun bir insan tarafından
Bana da bir kız yazmıştı Fransa dan birkaç gün yazdı ben öyle pas vermedim pek sonra bir daha yazmadı kaç gün oldu online oluyor bende ona yazmıyorum dalga geçiyor olabilir salla geç boşver daha kaliteli insanlar ile iletişim kur oyun vs boş iş zatenÇocuğu seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum, aslında cevap almak istiyorum. Nasıl bir insan ŞAK diye yok olabilir ki? Aklım almıyor ilk defa yaşıyorum böyle bir şey olgun bir insan tarafından
biliyor fakat unutmuşbir şey sorucam asosyal misiniz internette tanışıyorsun bi kaç ay konuşuyorsun daha soy adını bilmediğin birini seviyorum diyip aramaya çalışıyorsun
Canımsın teşekkür ederim valla bu ara iş spor ev arası mekik dokuyorum eskisi gibi girmiyorum artık@Kürşat K. hoşgeldin abim özlettirdin kendini
Adam ya senin gibi kaslı bi erkeğe nasıl yazmaz elin gavuruBana da bir kız yazmıştı Fransa dan birkaç gün yazdı ben öyle pas vermedim pek sonra bir daha yazmadı kaç gün oldu online oluyor bende ona yazmıyorum dalga geçiyor olabilir salla geç boşver daha kaliteli insanlar ile iletişim kur oyun vs boş iş zaten
Sağol canım kafaya takmasina gerek yok ya insanları anlamak dünyanın en zor işlerinden ben artık hiç takmıyorum en güzeliHaklısın ama bı abimiz olarak senden de yorum almak istedim
Olm yazıyormuş abim pas vermemiş yaAdam ya senin gibi kaslı bi erkeğe nasıl yazmaz elin gavuru
BencedeSağol canım kafaya takmasina gerek yok ya insanları anlamak dünyanın en zor işlerinden ben artık hiç takmıyorum en güzeli
Yoo yazdı kız da türk babası Fransız annesi Türk birkaç gün yazdı sonra yazmadı ben de yazmıyorum kız ölmüşü değilim napim keyfî bilirAdam ya senin gibi kaslı bi erkeğe nasıl yazmaz elin gavuru
olması gerekenYoo yazdı kız da türk babası Fransız annesi Türk birkaç gün yazdı sonra yazmadı ben de yazmıyorum kız ölmüşü değilim napim keyfî bilir
Kürşat Abime ne kızlar bakıyordur amaYoo yazdı kız da türk babası Fransız annesi Türk birkaç gün yazdı sonra yazmadı ben de yazmıyorum kız ölmüşü değilim napim keyfî bilir