Anladım, pek yapacak bir şey yok gibi.Evet onu yaptım fakat numara kullanılmamaktadır dediği için bilgi yok dediler. Başka getcontact'ta da sadece ismi çıkıyor numaraya ait o kadar(((
Kısmen yapıcam bunu bugünAynı isim soyisimde kişiler çıkabilir, soyismi çağrışım yapar diye düşünüyorum. Facebook instagram gibi yerlerde full bakın işte en son bulamıyosanız hayatınıza devam edin. Böyle ortadan sessiz sedasız kaybolan biri, üstelik telefon numarasını, hesabını da kapatarak kayboluyorsa size yeteri kadar değer vermiyordur.
Hayır hiç ortak sunucuda bulunmadık, sadece onun eskiden bulduğu bi kanaldan SS var, ne işe yarar bilmiyorum ((ortak bulunduğunuz sunucu var mı? eğer bulunduysanız o server'da bot var mı? log felan tutmuş olabilir
Aslında bir takıldığı sunucu bulunsaydı log tutuluyor olsaydı iş kolaydıHayır hiç ortak sunucuda bulunmadık, sadece onun eskiden bulduğu bi kanaldan SS var, ne işe yarar bilmiyorum ((
Bunu düşüne düşüne kafayı yedim. Benim diğer sosyal medya platformlarımı biliyor olmalı zaten, en azından Instagram yani en basiti. Adım atmak isteyen atardı. Tabii ölmediysenArkadaş belli ki uzaklaşmak istemiş. Sizinle iletişim kurmak istese bunu çoktan yapardı
Şuan aktif olup olmaması önemli değil zaten eski şeyler panel dedikleri numaradan isim soy isim adres herşeyi e ulaşılırTwitter'dan tanıştık. Oradan dc'ye geçtik. Sonra hoşlaştık numaralaştık bu kadar. Bu ayın sonunda reel görüşecektik. hiç görüşmedik daha öncesinden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yuh, yalnızca şu an aktif olmayan numarasına sahibim. Adresini bilmiyorum. Muhtemelen bu kadar az bilgi ile bir şey çıkmaz ? Di mi?
Sonuç çok basit assagiya ihtimalleri yazıyorumBirkaç aydır konuştuğum çocuğun elimde yalnızca telefon numarası ve dc hesabı vardı.(Soy adını bile seslide söyledi fakat hatırlamıyorum.)
Birden bire telefon numarası silindi hattı kapanmış.(?)
Başta beni engellemiş sandım fakat farklı numaralarla da aramayı denedim "Vodafone'a kayıtlı böyle bir numara kullanılmamaktadır." diyor.
Discord üzerinden ulaşmaya çalıştım fakat asla online olmadı ve birkaç gün sonra aşağıda belirttiğim gibi Deleted User olarak göründü.
İşte merak ettiğim hesabı tamamen silindi mi? yoksa geri dönme ihtimali var mı o hesaptan?
Öldüğü ihtimalini düşünüyorum çünkü biri nasıl olur da böylesine ortadan kaybolur?
Elimde yalnızca çocukluk fotoğrafları kalmış sinirden silmediğim. Aşağıya ekledim.
Tanıyan, ne olduğunu bilen biri çıkar umarım...
Kayıp ilanı gibi oldu biraz fakat her yere yaymak istiyorum. Onu bulmak için.
Belirsizlik en kötüsünden de kötü.
Emre, 25 yaşında, Çanakkale'de yaşıyor...
Sana ulasmamasi da büyük ihtimal kaçtığının kanıtıSonuç çok basit assagiya ihtimalleri yazıyorum
Kesin şekilde şahıs ölmedi ölse dc hesabı öyle hemen başkası kapatamaz bu çok uzun bi süreç aylar sürer dc hesabini sildi çünkü kaçtı
1. Ve en güçlü ihtimal senle biraz takıldı sonra işler ciddiye binincede kaçtı yani seni biraz kullanıp attı neden böyle düşündüm dersem
Direk dc isminden anlaşıyo
2. Telefonu çalındı dc hesabinin şifresini bilmiyodu numarasında kapattı ama bu çok düşük ihtimal
3. Sen bize yalan söylüyorsun büyük ihtimal para yedirdin veya özel fotoğraf attın oda kaçınca bulup intikam almaya çalışıyorsun
Panel kullanmak suçtur, Panel kullanmayı önermekde suçtur !
İletişiminiz garipmiş yani o sizin hesaplarınızı vs. biliyor ama siz sadece isim, dc ve twitter hesabını biliyorsunuz sonrada tw ve dc hesabını kapatıyor ölmesi imkansız gibi. En basiti hadi tw kapattı. Arkadaşları dc hesabını kapatmıştır diyorsunuz adam öldüyse arkadaşı hadi gelin dc hesabını kapatalım diye bir düşünceye girebilir mi sizce? bence girmez.Bunu düşüne düşüne kafayı yedim. Benim diğer sosyal medya platformlarımı biliyor olmalı zaten, en azından Instagram yani en basiti. Adım atmak isteyen atardı. Tabii ölmediysen
Şuanki hali de olabilir o foto en başta aklımdan geçen buydu aslındaTrol konu ya. aşırı saçma 3 aylıık ilişki için yapılana bak. Çocuk bide neden çocukluk fotusunu atıyor? kendi şuankini neden atmıyor?