- Konu Sahibi Konu Sahibi
Deme öyleUlan varya ben açsam şu konuyu ipleyen olmaz, kız açınca forumdaki herkes kayıp çocuğu bulmak için seferber olmuş. Bir tek Abdullah Hacıgül eksik. Siz var ya siz...
![Loudly crying face :sob: 😭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62d.png)
![Loudly crying face :sob: 😭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62d.png)
Deme öyleUlan varya ben açsam şu konuyu ipleyen olmaz, kız açınca forumdaki herkes kayıp çocuğu bulmak için seferber olmuş. Bir tek Abdullah Hacıgül eksik. Siz var ya siz...
Abla senle konuşmamak için hattını kapatmış olamaz diye düşünüyorum fakat ne olursa olsun bu kadar takmaya değmez salla yani anlatabiliyor muyumDeme öyledayanışma bunlar hep. Hem kız aransaydı daha çok insan yazardı bence
Kız aransa direk TC sini yazarlardı.Deme öyledayanışma bunlar hep. Hem kız aransaydı daha çok insan yazardı bence
YA OLAY BİLİNMEZLİK OLDUĞU SALMIYORUM YA. İnsan gibi dese seninle konuşmak istemiyorum, hoşlanmıyorum, artık eskiisi gibi hissetmiyorum o zaman yemin ederim sorun yok. Ama bi anda yok olunca insan bi afallıyor.Abla senle konuşmamak için hattını kapatmış olamaz diye düşünüyorum fakat ne olursa olsun bu kadar takmaya değmez salla yani anlatabiliyor muyum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kız aransa direk TC sini yazarlardı.
Belki istediği budur?Gelecek gibi gözükmüyor abla bi formatla kendini film falan izle aşk temalı olmasın amaYA OLAY BİLİNMEZLİK OLDUĞU SALMIYORUM YA. İnsan gibi dese seninle konuşmak istemiyorum, hoşlanmıyorum, artık eskiisi gibi hissetmiyorum o zaman yemin ederim sorun yok. Ama bi anda yok olunca insan bi afallıyor.
Troll konu için bu kadar uğraşılır mı be adam? 3 ayda insanlar evleniyor ben mi birinden cidden hoşlanamayacağım? Ayrıca wp konuşmalarını sildiğim için şu anki fotosunu koyamadım, belirttim zaten.Trol konu ya. aşırı saçma 3 aylıık ilişki için yapılana bak. Çocuk bide neden çocukluk fotusunu atıyor? kendi şuankini neden atmıyor?
Sizinde her şeye cevabınız var...Troll konu için bu kadar uğraşılır mı be adam? 3 ayda insanlar evleniyor ben mi birinden cidden hoşlanamayacağım? Ayrıca wp konuşmalarını sildiğim için şu anki fotosunu koyamadım, belirttim zaten.
Var valla yeter ki ulaşayım şu herifeSizinde her şeye cevabınız var...
Nedense verdiğin cevaplar aşırı trol gibi hadi itiraf etVar valla yeter ki ulaşayım şu herife
Evet onu yaptım fakat numara kullanılmamaktadır dediği için bilgi yok dediler. Başka getcontact'ta da sadece ismi çıkıyor numaraya ait o kadarTelefon numarasını 118 80 gibi yerlerden sorgulatın eski kayıtlardan isim soyisim çıkabilir. İsim soyisim ile bir araştırma yaparak bulabilirsiniz. Discord hesabını sildiyse zaten discordla boşuna vakit harcamayın. Soyismini öğrenmeye çalışın önce
Aynı isim soyisimde kişiler çıkabilir, soyismi çağrışım yapar diye düşünüyorum. Facebook instagram gibi yerlerde full bakın işte en son bulamıyosanız hayatınıza devam edin. Böyle ortadan sessiz sedasız kaybolan biri, üstelik telefon numarasını, hesabını da kapatarak kayboluyorsa size yeteri kadar değer vermiyordur.Telefon numarasını 118 80 gibi yerlerden sorgulatın eski kayıtlardan isim soyisim çıkabilir. İsim soyisim ile bir araştırma yaparak bulabilirsiniz. Discord hesabını sildiyse zaten discordla boşuna vakit harcamayın. Soy ismini öğrenmeye çalışın önce