Arama sonuçları: *

1. Koyun Shaun

Instagram dm gelen mesaj

merhaba kuponcu reklam yapanlardan birisine yazmıştım o da bana bunu atmış site güvenilir mi? 1732097292 siteye girdim ama çok saçma geldi gözüme popüler maçlarda sadece 1 maç var sitede 1-2 tane falan
  2. Koyun Shaun

Duolingo aile paylaşımı

Merhaba ben Duolingo süper üyesiyim ama aile planı daha ucuz olduğu için aile planına geçmek istiyorum. Yıllık 1200 TL maximum 6 kişiye kadar üye olabiliyor. Yani extra 5 kişiye daha yerim var. Gelmek isteyenler özelden mesaj atsın numaramı atayım WhatsApp ile iletişime geçelim 1727039096 Kaç...
  3. Koyun Shaun

discord sunucu tagı yapma

arkadaşlar bu nasıl yapılıyor? üstüne bastığımda bir sunucuya yönlendiriyor ama başvuru ile giriliyor.
  4. Koyun Shaun

Instagram Instagram'da fotoğraflarım gelmedi

Anladık instagram'ın var ve o Üniversite'de okuyorsun peki ne fotoğrafları gelmiyor?
  5. Koyun Shaun

youtube # üretebilcek yapay zeka var mı

https://keywordtool.io/
  6. Koyun Shaun

Discord ödeme askıda kaldı iptal edemiyorum.

neden googlepay xd kendi kartını kullanarak alabilirsin
  7. Koyun Shaun

Kullanıcı adı unutulmuş twitter hesabı geri nasıl alınır ?

Öyle hesabın olduğuna emin misin?
  8. Koyun Shaun

Kullanıcı adı unutulmuş twitter hesabı geri nasıl alınır ?

gelen twitter maillerinde yazıyordur büüyk ihtimal
  9. Koyun Shaun

Hangisi Gerçek KeyDrop

gg sahte sanırım 1681271823 siteer aynı datalar aynı ama com olandan gir yinede
  10. Koyun Shaun

Facebook Facebook Kartımdan Para Çekmiş?

birisi hesabında dolaşıyor eğer sen yapmadıysan
  11. Koyun Shaun

Facebook Facebook Kartımdan Para Çekmiş?

birisi reklam için kartını kullanmış sanırım facebook destek ile iletişime geç son 4 hanesini yaz ve haberim olmadan ödeme alındı yaz
  12. Koyun Shaun

HUGOLA hacklendi mi?

10 dakikalığına bilgisayar kontrol etme çalınç
  13. Koyun Shaun

Facebook 10 yıllık hesap geri alma

hocam hesabı açarken 8 yaşındaydım hotmaille açtığımı hatırlıyorum sadece ama e posta yok belki bulsam destekten alıcamda e postayıda bilmiyrem ajsfksafas
  14. Koyun Shaun

Facebook 10 yıllık hesap geri alma

gençler eski hesabım var 2 tane bunları geri almak istiyorum ama aklımda ne mail ne şifre e postayı bile bilmiyorum. Bana bir link verebilir misinz yardım ve destek gibi vs. hesapların manevi değeri var be aklımda canlandı :( 2 hesabımın linkide var bende ama e postalarına erişemiyorum e...
  15. Koyun Shaun

PLAY STORE KWAİ UYGULAMASI

reklamlarda hep saçma saçma dans eden insanlar çıkan boş bir uygulama eğer sizlerde izlemez iseniz saçma reklamlar görmeyiz. 15 - 20 lira kazanmak için insanların göz zevkini bozmayın lütfen.
  16. Koyun Shaun

Twitter Twitter tüm tweetleri silme👨‍🔧

Gençler benim twitter hesabımda yaklaşık 10,6B tweet var. Hesabımı çok fazla tweet gündem yükseltme çabaları için kullandım ve başardım da. Ama artık bu hesabın normal bir kullanıcı gibi gözükmesini istiyorum. Zaten kişisel hesabım ama linçleneceğim bazı konular var. Gerçeklerin sapıttığı bir...
  17. Koyun Shaun

Youtube hakkında sorum

video sildiğin anda algoritmadan seni boşluğa fırlatıyor. Ara sıra önizlemeye çıkarsın eğer tıklanmaz isen youtube boşluğu ile tanışırsın. Hiç keşfedilmezsin. Algoritmayı bilmiyorum ama tecrübelerimden bu tanıya vardım
  18. Koyun Shaun

ivd.gib.gov.tr neresidir? Bana mesaj atnışlar

Benim hiç bir aracım yokken böyle mesaj geldi ay olarak 18 daha girmedim bu sene gireceğim araç almak için yaşta yok parada yok .d
  19. Koyun Shaun

youtube kanalım bulgaristanlı tarafından çalındı

Olmaz googlede hesapta oturum açanlara bakarak görebilirsin. Eğer yabancı konum var ise oturumdan atıp şifreyi değiştir. Tekrar giriliyorsa başka cihazdan değiştir. O cihazın virüs yemiştir
  20. Koyun Shaun

youtube kanalım bulgaristanlı tarafından çalındı

1K abonelik hesabım rus tarafından çalındı. yaklaşık 100K görüntülenme vardı hesapta tüm videoları sildi. Taktikleri google hesabına giriş yapıyorlar marka hesabı açıp 7 gün bekledikten sonra hesabı kendi mailine devrediyorlar. Eğer bir siteye google ile giriş yapıyorsan güvenli olduğunu...
Top Bottom