geçmiş olsun hocam ama biz ne yapabiliriznumarası bu çalıyor meşgule atıyor telefonu bütün videolarımı sildi 00 359 88 680 7993
Bunu buraya değil kardeş.numarası bu çalıyor meşgule atıyor telefonu bütün videolarımı sildi 00 359 88 680 7993
youtubun umrunda bile değil düşük aboneli kanalları takmıyor böyle insanlar bi elime geçse dolandırıcıları toprağa gömecem okadar emek boşa gittiBunu buraya değil kardeş.
Youtube destek bölümüne ileteceksin.
Hayırlısı olsun.youtubun umrunda bile değil düşük aboneli kanalları takmıyor böyle insanlar bi elime geçse dolandırıcıları toprağa gömecem okadar emek boşa gitti
videolar gitti be usta 10 bin izlenen video gitti okadar video çöp olduHayırlısı olsun.
Sıkma o güzel canını.
Çözüme ulaşabilmen için ya sana youtube yardımcı olacak ya da en az karşı taraf kadar bilgili olup hesabını geri alıp video'larını da geri getireceksin.
1K abonelik hesabım rus tarafından çalındı. yaklaşık 100K görüntülenme vardı hesapta tüm videoları sildi. Taktikleri google hesabına giriş yapıyorlar marka hesabı açıp 7 gün bekledikten sonra hesabı kendi mailine devrediyorlar. Eğer bir siteye google ile giriş yapıyorsan güvenli olduğunu düşünmelisin.numarası bu çalıyor meşgule atıyor telefonu bütün videolarımı sildi 00 359 88 680 7993
ben kanalı tamamen sildim gmailin şifresini herşeyini değiştirdin telefon doğrulama koydum yeni kanal açacam sıkıntı olurmu1K abonelik hesabım rus tarafından çalındı. yaklaşık 100K görüntülenme vardı hesapta tüm videoları sildi. Taktikleri google hesabına giriş yapıyorlar marka hesabı açıp 7 gün bekledikten sonra hesabı kendi mailine devrediyorlar. Eğer bir siteye google ile giriş yapıyorsan güvenli olduğunu düşünmelisin.
Olmaz googlede hesapta oturum açanlara bakarak görebilirsin. Eğer yabancı konum var ise oturumdan atıp şifreyi değiştir. Tekrar giriliyorsa başka cihazdan değiştir. O cihazın virüs yemiştirben kanalı tamamen sildim gmailin şifresini herşeyini değiştirdin telefon doğrulama koydum yeni kanal açacam sıkıntı olurmu