Arama sonuçları: *

1. LenKys

Discord Türkiye'de açıldı mı?

nerden açıldı bilgisi geldi bende bakıyorum
  2. LenKys

18 yaşıma 2 gün oldu gireli youtube da istediğim şarkılarda yaş kısıtlaması var

bazı durumlarda 18 yetersiz oluyor ve gerçek doğum günü girmen hesabın çalınması durmda sana sorun çıkarır bilgilerim değerisiz diyorsan böyle kalsın
  3. LenKys

18 yaşıma 2 gün oldu gireli youtube da istediğim şarkılarda yaş kısıtlaması var

ayalar doğrum tarihini 1905 yapıyorsun bitiyor sourn
  4. LenKys

Satılan hesabı geri almak

satılırken hesap belgelendirilimediği için bişey olmaz ama yaptın yanlış bişey
  5. LenKys

18 yaş altı e-devlet şifresi alabilir mi?

yani sen oldun benziyorsa verebilirler ama en kısa zamanda yeni kimlik al çünkü birçok işini göremiyeceksin yeni kimlik almak zorunda bırakıyorlar
  6. LenKys

18 yaş altı e-devlet şifresi alabilir mi?

fotoğraflı kimliğin ile gidip ptt den 5tl felan bir ücrete alabilirsin (fotoğrafsız kimlikte vermiyorlar sırf bunun için kimlik yenilemiştim)
  7. LenKys

Twitter Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Kılıçdaroğlu'nun yolundan Devam ediyor

Muharrem inceden başka şu an ülkeyi toparlayacak adam yok
  8. LenKys

Hesabı kapatmıs olan kişi dava yiyebilir mi

onları yazmadan önce ailesine sorun olucağını düşünücekti
  9. LenKys

"PUTİN , ERDOĞAN'ın Bir Memuru'dur , bir Valisi'dir."

hayretler içerisindeyim gerçekten ya bu insanlar nasıl bu kadar cahil ne kadar satılmışlar ya gerçekten bunların yatacak yeri yok sonra insanların beyinlerini yıkıyorlar ya bunlar hala Türkiye'yi uçuyor zannediyor. bakın ülkemi seviyorum gerkçekten bir savaş çıksa düşünmeden giderim vatanıma...
  10. LenKys

PC den YouTube daki vidoyu nasıl indirebilirim?

programsız PC den YouTube daki vidoyu nasıl indirebilirim?
  11. LenKys

google da arama yaptım zaman yaptım arama dışında reklam sekmesi çıkıyor

değiştirdim düzeldi de ben şu an kullandımı kullanmalıyım hesaplarım bu mail adresime senkronize nasıl bunu düzeltirim
  12. LenKys

google da arama yaptım zaman yaptım arama dışında reklam sekmesi çıkıyor

google da arama yaptım zaman reklam sekmeleri çıkıyor bu şekilde artık sizde de böyle mi yoksa sadece bende mi böyle bide pc açıldı zaman direk google açılıyordu worl of tanks reklamı açılıyordu görev yoneticisinden bişeyi kapatım bidaha olmadı da bu arama yaptım zaman hep böyle oluyor artık...
  13. LenKys

DONANIM ARŞİVİ FORUMUN EN FAZLA CEVAP ALAN KONUSU

anasayfadan popüler konulardan bakabilirsin sıralı bir şekilde hepsi var
  14. LenKys

Beyler instagram hesabim gitti

o modiratörlerin biliceği şey
  15. LenKys

Beyler instagram hesabim gitti

kanka uyarı amaçlı ban yemişindir süreli ban gibi kaldırılır o banı biraz daha dikkat et evet çok heyecanlı anlar oluyor refleks olarak oluyor ama dikkat et biraz forum burası (yanlış anlama ayanı denk al anlamında demedim dikkat et manasında söylüyorum :D )
  16. LenKys

İŞ MAİLİMİZE GELEN TEHDİT MAİLİ!!

eğer dediği şeyleri yapmadıysanız sallayın gitsin bişey olmaz ama şüphen varsa polise başvura bilirsin
  17. LenKys

İŞ MAİLİMİZE GELEN TEHDİT MAİLİ!!

50 saat geçtimi üstünden
  18. LenKys

Facebookda birisi beni sevgilisi yapmış nasıl silebilirim?

kankam baktım öyle bir şey yok tek çare :D
Top Bottom