Neler Yeni

Satılan hesabı geri almak

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Recep Altunkes
İnstagram hesabımı daha önceden satmıştım satın alan kişiden sonra 3 el değiştirmiş bende instagrama çalındığı bildirirek mailime kod göderdi kodu girerek şifreyi değiştirip hesaba tekrar girdim hesabı en son satın alan kişi beni buldu sonra ailemi arıyarak rahatsız etti herhangi hukuki suç duyurusunda bulunabilir mi bana

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fettah Özalp
İnstagram hesabımı daha önceden satmıştım satın alan kişiden sonra 3 el değiştirmiş bende instagrama çalındığı bildirirek mailime kod göderdi kodu girerek şifreyi değiştirip hesaba tekrar girdim hesabı en son satın alan kişi beni buldu sonra ailemi arıyarak rahatsız etti herhangi hukuki suç duyurusunda bulunabilir mi bana
hiçbirşey yapamaz

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
satılırken hesap belgelendirilimediği için bişey olmaz ama yaptın yanlış bişey

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
noyanz12
Sattığın arabanın, yedek anahtarı sende diye gidip geri almışın. Ne kadar doğru sen düşün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Recep Altunkes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkür ederim
Sattığın arabanın, yedek anahtarı sende diye gidip geri almışın. Ne kadar doğru sen düşün.
bu daha çok notersiz araba satmak gibi bişey kurucu maili kimse istememiş anlamadıkları işe girmişler
Normalde hesabı geri verecektim fakat hakaret edip ailemi gece arayıp rahatsız etmeside hoş değil hesabı satın alacaktım ondan hesabın değerinden fazla ücret istiyor

IKeeqo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
İbrahim
Cevaplarınız için teşekkür ederim

bu daha çok notersiz araba satmak gibi bişey kurucu maili kimse istememiş anlamadıkları işe girmişler
Normalde hesabı geri verecektim fakat hakaret edip ailemi gece arayıp rahatsız etmeside hoş değil hesabı satın alacaktım ondan hesabın değerinden fazla ücret istiyor
Hesabı vermiyorsanız parasını geri gönderin en azından. Bildiğin dolandırıcılık bu

YazılımKafa

80+ Gold
Halt etmişsin bide durmuş iyi halt gibi buraya mı yazıyorsun

Top Bottom