Arama sonuçları: *

1. Mechanist

X Hesabım Durduk Yere Kapandı (yardım lütfen)

Bende şöyle oldu zamanında açtım fakat kendi emailimi veya benzer isim kullandığım için anında banlandım. açın ailenizin telefonuyla hesap fakat kendi mail ve telefonunuzu girmeyin sakın ayrıca isim vs de benzer olmasın. bunları farklı bir cihazdan yapın çünkü cihaz aynı olunca bile...
  2. Mechanist

Şu anda Elon Musk'in Twitteri satın almasından sonra bütün atılan ban verileri silindi dolayısıyla kara listeye alınan bütün email ve telefon numaraları açıldı. 1737994061 Çoğu fake numaradan açıp daha sonra üzerine alıyor yada dediğim gibi tanıdığına açtırıyor hesabı çok zor bir şey değil zaten.
  3. Mechanist

Maalesef Twitter'da bir kere banlanınca sonuna kadar banlanıyorsun hiçbir şekilde açamıyorsun. şöyle yapabilirsin başka birine başka bir ülkede yada farklı konumda hesap açtırıp fakat seninle hiçbir alakası olmayacak ne maili ne telefon numarası daha sonra bilgilerini alıp kullanabilirsin onun...
  4. Mechanist

Instagram Instagram bildirim izni veremiyorum

Arada böyle nadiren de olsa İOS bugları olabiliyor , İOS 18 de yeni çıktı normaldır silip tekrardan yükleyince düzelmesi lazım zaten uygulamayı ilk açtığında da soruyor bildirim ayarı nasıl olsun diye.
  5. Mechanist

Discord benzeri uygulama lazım

Discord'dan önce Skype kullanırdık; eğer onu tercih etmezseniz, Zoom'un Corona döneminde sıkça kullanıldığını ve en mantıklı seçenek gibi göründüğünü düşünüyorum.
  6. Mechanist

Discord Nitro'yu daha ucuza alma yöntemi var mı?

Nereden alırsan al çok bir fark olmayacaktır o yüzden kendi sitesinden alman en mantıklısı olacaktır. bazı siteler ve yerler deneme sürümü veriyor ilk 1-3 ay arası onlara bakabilirsin. gamepass alanlara vardı bir ara öyle bir şey.
  7. Mechanist

Z Kuşağının HASTALIĞI: Düşünememek

Kısmen katılıyorum bu yorumlara kendim de bir Z kuşağı olarak fakat nedense diğer kuşaklar kendilerine odaklanmak yerine sürekli Z kuşağını eleştiriyorlar üstelik Z kuşağı bir ton sorunla uğraşırken.
  8. Mechanist

Çalınan Google (Gmail) Hesabını geri alma !

biraderim adam çaldı maili ve telefon numarasını değiştirdi sen diyorsun ki şifreyi yaz kod gelecek yahu adam zaten değiştirdi tel numarasını nasıl kod gelecek sorunca da sen çalmaya çalışıyon diyorsun
  9. Mechanist

hocam onları zaten yaptık şifreyi giriyoruz tanımlı telefon numarasını tamamla diyor ki ekli olan numara çalan kişinin eklediği numara zaten orda kitleniyoruz
  10. Mechanist

arkadaşlar merhabalar çok değer verdiğim bir kişinin Google mail hesabı çalındı ve içinde kayıtlı telefon numarası ve mail değiştirildi bizim bu maili geri almamız gerekiyor acaba bunun bi yolu var mıdır ? google ile nasıl iletişime geçebiliz kimlik doğrulama ile vs lütfen bir yolu var diyin çok...
Top Bottom