Neler Yeni

X Hesabım Durduk Yere Kapandı (yardım lütfen)

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Akif Erdem
Şu anda Elon Musk'in Twitteri satın almasından sonra bütün atılan ban verileri silindi dolayısıyla kara listeye alınan bütün email ve telefon numaraları açıldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoğu fake numaradan açıp daha sonra üzerine alıyor yada dediğim gibi tanıdığına açtırıyor hesabı çok zor bir şey değil zaten.
Ailemden başkasının telefon numarasıyla açıp aynı bilgisayar üzerinden giriş yapsam sıkıntı çıkar mı acaba?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,744
İsim
Sarp Yılmaz
Ailemden başkasının telefon numarasıyla açıp aynı bilgisayar üzerinden giriş yapsam sıkıntı çıkar mı acaba?
Bende şöyle oldu zamanında açtım fakat kendi emailimi veya benzer isim kullandığım için anında banlandım.
açın ailenizin telefonuyla hesap fakat kendi mail ve telefonunuzu girmeyin sakın ayrıca isim vs de benzer olmasın.
bunları farklı bir cihazdan yapın çünkü cihaz aynı olunca bile banlıyorlardı şimdi durum ne bilmiyorum ama garanti olsun.

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Akif Erdem
Bende şöyle oldu zamanında açtım fakat kendi emailimi veya benzer isim kullandığım için anında banlandım.
açın ailenizin telefonuyla hesap fakat kendi mail ve telefonunuzu girmeyin sakın ayrıca isim vs de benzer olmasın.
bunları farklı bir cihazdan yapın çünkü cihaz aynı olunca bile banlıyorlardı şimdi durum ne bilmiyorum ama garanti olsun.
Anladım hocam teşekkür ederim. Başka cihazdan açıp formatladığım bilgisayarımda oturum açarım öyle olur umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,077
Üyeler
169,067
Son üye
ssegh
Top Bottom