Arama sonuçları: *

1. M

google ads gösterim olmasına rağmen geri dönüş almıyorum

Potansiyel müşteri secenegide vardi fiyat teklifi alma secenekleri gibi oyle araçlarda var
  2. M

Hocam o anlamdada demedim göruntulu reklam aği mi arama ağı mı sadece uygulamalar mı
  3. M

Ne reklami veriyosun 1726835799 Hangi türden yani
  4. M

Araba editi sayfası açmak istiyorum ama klip merden bulucam

Hocam ben video istiyorum ordaki videolari alabilir miyim
  5. M

Araba editi sayfası açmak istiyorum ama klip merden bulucam

After effectsden araba editleri yapmak istiyorum ama videoları nerden bulabilirim stok video bulmuştum bi kaç tane ama daha fazlası lazım
  6. M

denediğim edit nasıl olmuş?

İlk gün yapilisini izledim deneye deneye alistim 1-2 saat maksimum yeni öğrendigim icin bilgisayarin hizida önemli bi etken benimki yavaş olduğu için o kadar sürdü 1719385125 Hocam aslinda denemek yapmak istediğim efektler Bu videodaki gibi ama şu an sadece speed ramping ile stabilizasyonu...
  7. M

denediğim edit nasıl olmuş?

after effects ile edit öğrenmeye çalışıyorum videoya stabilizasyon ve speed ramping ekledim efekt falan hiç bir şey yok sizce nasıl olmuş
  8. M

İnstagramdaki boyle editler cok zor mu?

nereden bulacağım bu şablonu
  9. M

e evet güzel duruyor ama ne bileyim efektlerle bambaşka oluyor
  10. M

Nasil yok hocam ejderhalar , lazer efektleri falan var ya
  11. M

Bu editler cok hosuma gidiyor yapmak istiyorum çok zor mu çekimi falan egitimini veren var mı hiç
  12. M

Instagram Instagram Video Nasıl Keşfete Düşürülür

Vallahi böyle he ben hic bir sey yazmadan video paylasmistim 2.8 M izlendi
  13. M

İnstagram 50 Beğeni Satın Alsam Ne Olur

İnstagram içerikler bilgilendirici oluyor , edit oluyor
  14. M

Kanka Alıp Almamam önemli değil algoritma bozuluyor mu yani onu merak ediyorum yav piksel piksel görüntü paylaşanlar bizden daha fazla like alınca sinir oluyorum 1702233694 Bence kalitesiz paylaşanlar da like satın alıyor 😅
  15. M

Ne Bileyim Etkileşim Değil Mi Sonuçta
  16. M

Videolar Hiç Beğenilmiyor 4.50 TL’ye 50 Beğeni Var Alsam mı hesabın algoritmasını kötüler mi?
  17. M

Facebook Hesabımıza Nasıl Erişebilirim

Gmaili sifreyi hic biseyini bilmiyoruz nasıl buluruz facebook yardımcı olabilir mi?
  18. M

İnstagram gönderi tasarımında birilerinden esinlenmek

Arkadaşlar esinlendim biraz o markadan bi yanlışlık olur mu adam bana diyebilir mi tasarımımı çaldın falan fontumuz farkli bide onda özellikler gozukuyor bende gozukmuyor boyle farklar var
  19. M

Önerebileceğiniz Reklam ajansı?

Kime verebilirim ki mesala mobilyacılara verilir mi?
  20. M

Önerebileceğiniz Reklam ajansı?

Ya yayınlıyorum da az izleniyor 350 takipcimiz var hala , gerci yeni yeni basladim videolara da videolar anca 700 500 izleniyor keşfete dusmuyor stratejisini öğrenmem lazım birde soru sorucam reklam şirketleri ile iş yapmak çok masraflı mıdır 1700239623 Şömine magazasıdayız da daha dükkanımız...
Top Bottom