Arama sonuçları: *

1. NecroPunch

Discordda para çalan insanları nereye şikayet edebilirim

sana yüzlerce lira diyorum eğer bu tür olaylara da bakmayacaklarsa neye bakacaklar 1622316433 Ulaşabileceğim bi mail adresi atar mısın
  2. NecroPunch

ben sana zaman ile haksız yere hiç tanımadığı insanlardan para çekiyolar tam olarak nasıl yapıldığını bilmioyrum zaman ile öğreneceğim bana sadece bu tür işlerde yetkili insanlar kim onlara ulaşma 1622316257 @Mehmet Yılmaz Abi lütfen bu konu da bana yardımcı olur musun beni yetkili insanlar ile...
  3. NecroPunch

Discordda ki sunucuda hep nitro ve spotify çekiliş yapıyorlardı ve de bunları iphone telefon üzerinden bi şekilde başka insanlardan para alarak yapıyolardı . Bildiğin binlerce lira çalıyolardı ben bunu nereye şikayet edebilirim . Bu nitro ve spotifydan banada çekilişte çıktı bu dolandırıcılık...
  4. NecroPunch

Lütfen yardımcı olurmusunuzDiscord adminlerinin bilmesi gerekenleri söyler misiniz .

en iyi cevap olarak raporladım çok teşekkür ederim
  5. NecroPunch

Lütfen yardımcı olurmusunuzDiscord adminlerinin bilmesi gerekenleri söyler misiniz .

Chatteki birini muteleme banlama ve benzeri şeyleri nasıl yapabilirim normalde bi ekip sunucusundaydım ama publice geçince yetkiler verildi . Bilmem gerekenleri söylerseniz sevinirim .
  6. NecroPunch

instagram keşfetimde sürekli aynı şeyler çıkıyor

postun sağ üstünde üç nokta var oraya bas oradan da ilgilenmiyorum a bas
Top Bottom