Discordda para çalan insanları nereye şikayet edebilirim

NecroPunch

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
182
Discordda ki sunucuda hep nitro ve spotify çekiliş yapıyorlardı ve de bunları iphone telefon üzerinden bi şekilde başka insanlardan para alarak yapıyolardı .
Bildiğin binlerce lira çalıyolardı ben bunu nereye şikayet edebilirim .
Bu nitro ve spotifydan banada çekilişte çıktı bu dolandırıcılık olayını öğrendikten hemen sonra spotify pre aile hesabından çıktım ve nitronunda özelliklerini kullanmayı bıraktım ve de dolandırıcı insanlar ile birlikte olmaktan utandığımı bildirmek istiyorum .
Ben bu olayı nereye bildirebilirim .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lütfen buranın yetkili insanları ve de internet üzerinden bu tür işlere karşı yetkili birilerinin bana ulaşmasını sağlayın tek ricam bu

Dolandırıcılığa girdiğini düşünmüyorum.
Dolandırıcılık ama legal olanı :D

Dolandırıcılığa girdiğini düşünmüyorum.
Dolandırıcılık ama legal olanı :D
ben sana zaman ile haksız yere hiç tanımadığı insanlardan para çekiyolar tam olarak nasıl yapıldığını bilmioyrum zaman ile öğreneceğim bana sadece bu tür işlerde yetkili insanlar kim onlara ulaşma

@Mehmet Yılmaz Abi lütfen bu konu da bana yardımcı olur musun beni yetkili insanlar ile görüştürebilir misin .

@Abdullah Hacıgül

Discordda ki sunucuda hep nitro ve spotify çekiliş yapıyorlardı ve de bunları iphone telefon üzerinden bi şekilde başka insanlardan para alarak yapıyolardı .
Bildiğin binlerce lira çalıyolardı ben bunu nereye şikayet edebilirim .
Bu nitro ve spotifydan banada çekilişte çıktı bu dolandırıcılık olayını öğrendikten hemen sonra spotify pre aile hesabından çıktım ve nitronunda özelliklerini kullanmayı bıraktım ve de dolandırıcı insanlar ile birlikte olmaktan utandığımı bildirmek istiyorum .
Ben bu olayı nereye bildirebilirim .

Lütfen buranın yetkili insanları ve de internet üzerinden bu tür işlere karşı yetkili birilerinin bana ulaşmasını sağlayın tek ricam bu
Discord kullanıcı ip verilerini kolay kolay paylaşmıyor şikayet etsende bulunmaları zor.

Discord'a 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,212
Üyeler
185,386
Son üye
Frauddy
Geri