Neler Yeni

Komşunun Horozu Nereye Şikayet Edilir?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,504
İsim
Mehmet Aslan
Polis

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Polis böyle durumlarla ilgileniyor mu? Ondan emin olamadığımdan polisi aramadım. İlgileniyorsa direkt arayacağım.
Hocam polis'e gürültüden şikayetciyim de ilgilenir Su bahçeye tavuk koymuşlar sürekli gürültü oluyor + kokuyor falan belki ilgilenir

grasdiyas

80+ Silver
Hocam bahsettiğim gibi bahçede köpek de var. Köpek öyle küçük bir şey değil. Modelini tam bilmiyorum ama Rottweiler galiba. Köpek saldırır saldırmaz bilmiyorum ama bahçeye öyle çaktırmadan girme ihtimalim yok.
nasıl bahçe sanki tapulu malları gibi olmuş bunların topluca şikayet ettirseniz evden attırırsınız bile eski binamızdaki birini attırmışlardı galiba imza felan topladılar

nereye şikayet edilmeli bilmiyorum ancak şansını dene bence

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
mert doğan
zabıta veya belediyeyi ara söyle

crabman

80+

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Kadir
Hocam bence ilk polise söyleyin baktınız olmadı sabah horozun başını kesip yiyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Hamka
Herkese merhaba, İstanbul Ataşehir de oturuyorum. Binamız 25 yıllık bir bina. Bina eski olduğu için apartman yöneticisi yok. Biz ev sahibiyiz konuyla ilgili komşu da ev sahibi. Binanın bahçesi var, hemen üst katında bir oturuyoruz. Alttaki bahçe katındakiler dışında bahçeye kimse girmiyor. Bahçede daha önce sadece köpek vardı, bizi rahatsız etmiyordu kimse bir şey demedi. Şimdi 3 - 4 ay önce tavuk getirdiler, tavuklar leş gibi kokuyordu. Yaz ayında cam açamıyorduk. Koku kış ayları geldikçe geçti. Şimdi en son 2 - 3 ay önce horoz getirmişler. Tahmin edeceğiniz üzere horoz gece gündüz ötüyor. Komşuyla konuştuk, keseceğiz vesaire diye geçiştirdi aklınca. Sonra tekrar konuştum gene aynı şekilde geçiştirmeye çalışıyor. En son konuşmamızın üzerinden 1 aydan fazla süre geçti. Sert tepki verip olayı büyütsem muhtemelen başıma gereksiz iş açacağım. Bulunduğum ilçenin zabıta numarasını aradım fakat telefonu açmadılar. Ben bunları nereye şikayet edebilirim? Bir de anonim bir şekilde şikayet edebilir miyim? 153 vesaire numaralar gördüm fakat tam olarak nereye şikayet edeceğimi anlayamadım. Nereye şikayet etsem en etkili ve en hızlı şekilde çözebilirim?

Bu arada korktuğumdan anonim kalmak istemiyorum. Ben 1.90 boyunda - 100 kilo 4 yıldır kickboksla uğraşan birisiyim. Karşımdaki kişi 50 - 55 yaşında zar zor ayakta duran birisi. Olay çıksa yaşanmasını istemeyeceğim şeyler yaşanabilir. Buna gerek olmadığı için anonim şekilde halletmek istiyorum.
horozun dilini elinle cek bagirmaz artik

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Konuşarak veya polisle halledemezseniz fare yemleri var balkondan camdan aşağıya doğru atın. Tavuklar onları yiyince ses seda kalmaz

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,678
İsim
Selim
Herkese merhaba, İstanbul Ataşehir de oturuyorum. Binamız 25 yıllık bir bina. Bina eski olduğu için apartman yöneticisi yok. Biz ev sahibiyiz konuyla ilgili komşu da ev sahibi. Binanın bahçesi var, hemen üst katında bir oturuyoruz. Alttaki bahçe katındakiler dışında bahçeye kimse girmiyor. Bahçede daha önce sadece köpek vardı, bizi rahatsız etmiyordu kimse bir şey demedi. Şimdi 3 - 4 ay önce tavuk getirdiler, tavuklar leş gibi kokuyordu. Yaz ayında cam açamıyorduk. Koku kış ayları geldikçe geçti. Şimdi en son 2 - 3 ay önce horoz getirmişler. Tahmin edeceğiniz üzere horoz gece gündüz ötüyor. Komşuyla konuştuk, keseceğiz vesaire diye geçiştirdi aklınca. Sonra tekrar konuştum gene aynı şekilde geçiştirmeye çalışıyor. En son konuşmamızın üzerinden 1 aydan fazla süre geçti. Sert tepki verip olayı büyütsem muhtemelen başıma gereksiz iş açacağım. Bulunduğum ilçenin zabıta numarasını aradım fakat telefonu açmadılar. Ben bunları nereye şikayet edebilirim? Bir de anonim bir şekilde şikayet edebilir miyim? 153 vesaire numaralar gördüm fakat tam olarak nereye şikayet edeceğimi anlayamadım. Nereye şikayet etsem en etkili ve en hızlı şekilde çözebilirim?

Bu arada korktuğumdan anonim kalmak istemiyorum. Ben 1.90 boyunda - 100 kilo 4 yıldır kickboksla uğraşan birisiyim. Karşımdaki kişi 50 - 55 yaşında zar zor ayakta duran birisi. Olay çıksa yaşanmasını istemeyeceğim şeyler yaşanabilir. Buna gerek olmadığı için anonim şekilde halletmek istiyorum.
Apartman bahçesinde tavuk beslenmesi yasak şikayet edebilirsin.

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
EREN

Rahatsız olma gerekçesiyle tabikide polise şikayet edebilirsiniz merak etme ilgileniyolar

Top Bottom