Herkese merhaba, İstanbul Ataşehir de oturuyorum. Binamız 25 yıllık bir bina. Bina eski olduğu için apartman yöneticisi yok. Biz ev sahibiyiz konuyla ilgili komşu da ev sahibi. Binanın bahçesi var, hemen üst katında bir oturuyoruz. Alttaki bahçe katındakiler dışında bahçeye kimse girmiyor. Bahçede daha önce sadece köpek vardı, bizi rahatsız etmiyordu kimse bir şey demedi. Şimdi 3 - 4 ay önce tavuk getirdiler, tavuklar leş gibi kokuyordu. Yaz ayında cam açamıyorduk. Koku kış ayları geldikçe geçti. Şimdi en son 2 - 3 ay önce horoz getirmişler. Tahmin edeceğiniz üzere horoz gece gündüz ötüyor. Komşuyla konuştuk, keseceğiz vesaire diye geçiştirdi aklınca. Sonra tekrar konuştum gene aynı şekilde geçiştirmeye çalışıyor. En son konuşmamızın üzerinden 1 aydan fazla süre geçti. Sert tepki verip olayı büyütsem muhtemelen başıma gereksiz iş açacağım. Bulunduğum ilçenin zabıta numarasını aradım fakat telefonu açmadılar. Ben bunları nereye şikayet edebilirim? Bir de anonim bir şekilde şikayet edebilir miyim? 153 vesaire numaralar gördüm fakat tam olarak nereye şikayet edeceğimi anlayamadım. Nereye şikayet etsem en etkili ve en hızlı şekilde çözebilirim?
Bu arada korktuğumdan anonim kalmak istemiyorum. Ben 1.90 boyunda - 100 kilo 4 yıldır kickboksla uğraşan birisiyim. Karşımdaki kişi 50 - 55 yaşında zar zor ayakta duran birisi. Olay çıksa yaşanmasını istemeyeceğim şeyler yaşanabilir. Buna gerek olmadığı için anonim şekilde halletmek istiyorum.