Arama sonuçları: *

1. Nyrxia

Instagram Müşterim paramı vermedi ne yapabilirim?

Polise gidip şikayetçi olabilirsin. İnsanlar genelde çekinirler bi de polisle mi uğraşayım falan diye. Konuşma kayıtlarını SS olarak al git karakola şikayetçi ol bitsin gitsin.
  2. Nyrxia

Youtube reklam nasıl kapatılır?

Çare premium
  3. Nyrxia

🎂Donanım Arşivi 10 Yaşında🎂

valla bende 20 / 30 arasında cok nadir hatırladıgım olaylar var. Evlilik çocuk vs gibi. sanırım her erkekte ulan nasıl geçti bu ara olayı oluyor.
  4. Nyrxia

Cimer'e Şikayet Ettiğim Kişiyle Davalık Olur Muyum ?

Varsa discord adı vs ver. Hallederim müsait bir zamanda sorun değil.
  5. Nyrxia

3 yıl kadar yaptım zamanında evlenince bıraktım tamamen kardeşim.Yaklaşık 4/5 yıldır tek tabanca takılıyorum.
  6. Nyrxia

Ne sen davalık olursun ne o çocuk bişey olmaz.
  7. Nyrxia

1 - ) SS değil CC. 2 - ) İnstagram fotoğrafında neyi kanıtladında attın. 3 - ) Bişey çıkmaz. 1696114554 ancak arkadaşın discord adını verirsen unlost dcsinden banlatırım. kanıt yok diyorsun gerçi ama yinede sen yolla bana dmden
  8. Nyrxia

Bilmediğin anlamadığın işlere neden bulaşıyorsun kardeşim. Şikayetinde haksız bulunursan ve karşıdaki senden daha zeki ise dava açma hakkına sahip.Haa Cimer seni ne kadar umursar bilemiyorum. Kanıtların varsa dolandırıcı olduğuna dair seni dava etse bile (bizim insanımız pek akıllı değildir...
  9. Nyrxia

İnstagramda atatürk düşmanlarından kafayı yiyeceğim

Rapor + Ban ... Tartışılmayacak kadar yobazsın kankam. Belli yaşta küçük :d
  10. Nyrxia

Keşke ama sevmek dayatması saçma geliyor. Yarın bir ******** çıkar 20/25 yıl yönetmiş tayyipi seveceksin der iyice gerilir ortam bundan bahsediyorum.
  11. Nyrxia

nE ? Halil Konakçı mı ? :D Dostum tanımıyorsun etmiyorsun. Ben ne dinci gericiyim ne cihangir solcusu . Bu zararı verenler sizlersiniz.
  12. Nyrxia

Zorla bir insanı sevdirince sadece egonuzu tatmin edersiniz başkada bi b*k olmaz. Hayatınızda 1 kitabın kapağını açıp okumadan burda 2 tane Atatürk fotoğrafı üzerinden Atatürkçülük oynamayın. Sevmiyorsa sevmiyordur hatalarını görmüştür kendine göre ancak bunu ''Seveceksin , Ermeni , it'' vs...
  13. Nyrxia

Sosyal Medya Yasasının Maddelerine Geçildi !!!

Anlattıklarına katılıyorum ancak bence bu zamana kadar iktidarın getirdiği hiçbir uygulama sadece halka hizmet olsun diye getirilmedi. Bahsettiğin şeylerin engellenmesi için yasa gerekebilir ama bunu kendi lehine olacak şekilde yapmak ayrı bir hukuk garabeti. Maalesef bu torba yasanın içinde 2...
  14. Nyrxia

İlk Valorant Editim Nasıl Olmuş ?

Kardeşim dün gece getirden indirimle cips falan aldım güzel bir video film falan izlerim diye oturdum cipsi şu videoya hiç ettim. Çok kötü bence ama izletiyor :d sanırım müzikten ötürü :d
  15. Nyrxia

Ücretsiz yada crack video montaj uygulaması

O zaman crack dilenmeye devam et.
  16. Nyrxia

İndirim zamanında aldım 19₺'ye beklersen alır kullanırsın steame istek listesi bunun için getirildi.
  17. Nyrxia

Komik değil.
  18. Nyrxia

Crack dosya vs istemek yasak. Movavi çokta bir para değil zaten After Effects almıyorsun sonucta al steamde kalsın kardeşim. Bu kadarda beleşci olmayın.
Top Bottom